Citat:
În prealabil postat de getagrip
Thanatos, am impresia ca nu prea intelegi ce citesti. Nu eu sunt cel care sustine impunerea cu forta a unei materii, ci tu. Eu nu sunt radical, sunt pentru libertatea de alegere. De asemenea, am vesti proaste. Si copilul tau se masturbeaza. O fac cam toti copiii. De ore de indoctrinare homosexuala chiar n-am auzit, cred ca tirada ta crestina a cam luat-o razna. O ora care cred ca ar trebui sa fie obligatorie ar fi ora de sexologie, cea pe care cu siguranta ti-ai dori sa o vezi interzisa.
teatru_copii, vechiul testament e plin de povesti. Unele absurde, altele ridicole, multe de-a dreptul sinistre. Doamne, pastreaza-ti ajutorul pt mioare. Eu ma descurc.
|
Dupa ce s-a introdus ora de educatie sexuala in SUA si Anglia la gimnaziu si liceu prin 2004, in acel an a crescut cu 70-80% numarul avorturilor la fetele de 12-15 ani. Era si logic sa se intample asa, ca copii sa devina curiosi in a experimenta ce invatau la scoala. Alt efect e acela ca multe din aceste fete devin sterile in urma avorturilor, deoarece se urmareste scaderea populatiei lumii prin reducerea natalitatii. Asta iti doresti de la copii tai?