Citat:
Īn prealabil postat de sia
Daca as cunoaste reteta fericirii ti-as spune-o ..fara plata .. dar cum n-o stiu ,iti spun : nu mai aplica dinamica omletei ,
stii ca meriti mai mult ! Nu mai cauta scuze ca-i orasul mic , ca te stie lumea ,, dus cu pluta ,, ..ci tu cauta sa -ti gasesti o femeie dupa sufletul tau ..Roaga-te la Domnul sa o afli .Trebuie sa fie pe undeva sau chiar langa tine, inca n-o vezi .Esti tanar si poti sa lasi trecutul ca-i deja trecut , traieste ziua de azi cu bucurie si speranta si te rog frumos , ia-L pe Dumnezeu de mana si cauta femeia potrivita .. Tu ai nevoie de o iubire noua . Mai devreme sau mai tarziu o vei afla , numai caut-o ! Stiu ,e mai greu sa renunti la ceea ce nu ai , decat la ceea ce ai ! Asa ca te rog , apreciaza ce ai si intregeste totul cu speranta ca in curand veti fii doi , apoi trei ..si-atunci n-are decat sa ploua afara ..!
A plouat prea mult in sufletul tau ,ajunge !
Domnul sa te ajute !
Si daca te-am inteles gresit , iarta-mi prostia !
|
....
Varianta cu aflarea unei jumatati,nu este reala.Nu din mindrie iti spun...de felul meu sint dragut,fizic arat chiar bine,multi prieteni mi-au spus ca '' ce succes am la fete'' (in trecut)
asa ca,acest aspect fizic este si pricina de rau,denigrat tocmai ca arat asa cum sint,ca zimbesc tot timpul si NU E POSIBIL ca un ratat,un ciudat si lunatic sa se uite femei/fete din cercul ''lor'' dupa mine.Ei sint cineva.Ca si o remarca personala...80% din populatia Rominiei
se situeaza SUB nivelul integritatii.
Amin