Subiect: Nevoia de ajutor
View Single Post
Vechi 09.08.2009, 22:30:05
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Pentru a putea crea o noua legatura,trebuie intai sa vindeci ranile trecutului,sa faci pace cu ea si cu tine,in sufletul tau.
Iart-o si iarta-te si pe tine pentru toate cele petrecute.
O greseala pe care ai facut-o si tu,probabil,a fost aceea de a pune in centrul universului tau interior un om: cand omul a plecat,tot acest univers s-a prabusit.Ori,oamenii sunt slabi si supusi greselilor si asta trebuie sa o intelegi ca atare.
In centrul fapturii tale interioare trebuie sa Il ai doar pe Dumnezeu.
Abia dupa ce faci pace cu tine si cu tot ce a fost,deschide-ti sufletul si cauta.
Si incearca sa traiesti clipa prezenta,nu in traumele trecutului si nici in temerile legate de viitor.Traieste acum si aici,tu cu tine!
Dumnezeu sa te ajute si sa iti lumineze calea!
Stiinta actuala afirma ca boala (?) datorata divortului,in cele mai cronice cazuri,se vindeca in 3 ani.Aceasta presupune reintegrarea intre oameni,femei,daca e barbat...barbati daca e femeie si in mod implicit,se creaza o noua legatura/atasament.Cel mai bine poate sti UN CALUGAR care s-a calugarit din acest motiv,dar stiinta nu a intrebat un calugar,s-a limitat la lume.Trecutul este STERS din mintea mea.Chiar ca am pus O FEMEIE (pe care NU o iubeam) in centrul meu dar am vrut sa respect indemnurile Sf. apostol Pavel (imaginindu-mi,in naivitatea mea,ca si ea va adopta acest drum).De viitor nu ma tem caci STIU ca viata nu este finalizata aici.Acest prezent este problema
Timpului care trece,cit imi doresc de mult
Asemuind secunda,cu ziua care trece
UN CEAS daca-si putea,in fata ca sa-l mut
Dar timpul ma sfideaza,nepasator si rece.
Amin
Reply With Quote