Citat:
Īn prealabil postat de archanghel
A fost o perioada in care am zimbit FARA EXCEPTII la toata lumea,si in timp ce in interiorul meu era numai foc si zbucium,eu aveam puterea sa zimbesc.[...] In acea perioada cind eram numai un zimbet,in corp simteam valuri de caldura care urcau in piept si spre cap iar de 4 ori efectul a fost ca simteam ochii fierbintii,stiu ca imi era frica,dar in momentul in care se incalzea si capul ma apuca o BUCURIE enorma,cum nu am trait in rarele momente din trecut pe care,atunci le numeam fericire.[...] Mobilizarea mea spre Dumnezeu vine din faptul ca percep desfrinarea fostei sotii si nu mai stiu CUM sa anihilez aceasta legatura invizibila care NU asculta de ratiune.
|
parerea mea este ca ai un inceput de depresie, tulburare bi polara - datorita dramei prin care ai trecut (divortul) si faptul ca te-ai "tratat" cu acel zambet exterior fortat, in timp ce in interior erai f. tulburat. ar trebui sa schimbi RADICAL mediul si anturajul - mai ales ca zici ca nu te leaga mai nimic de micul orasel in care esti acum - si de asemenea incearca sa vezi un medic psihiatru.
referitor la fraza cu perceperea desfranarii fostei sotii, n-am prea inteles ce vrei sa spui, poate explici.
Doamne ajuta si nu uita ca Dumnezeu te iubeste!