Subiect: Nevoia de ajutor
View Single Post
Vechi 09.08.2009, 23:44:12
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
A fost o perioada in care am zimbit FARA EXCEPTII la toata lumea,si in timp ce in interiorul meu era numai foc si zbucium,eu aveam puterea sa zimbesc.[...] In acea perioada cind eram numai un zimbet,in corp simteam valuri de caldura care urcau in piept si spre cap iar de 4 ori efectul a fost ca simteam ochii fierbintii,stiu ca imi era frica,dar in momentul in care se incalzea si capul ma apuca o BUCURIE enorma,cum nu am trait in rarele momente din trecut pe care,atunci le numeam fericire.[...] Mobilizarea mea spre Dumnezeu vine din faptul ca percep desfrinarea fostei sotii si nu mai stiu CUM sa anihilez aceasta legatura invizibila care NU asculta de ratiune.
parerea mea este ca ai un inceput de depresie, tulburare bi polara - datorita dramei prin care ai trecut (divortul) si faptul ca te-ai "tratat" cu acel zambet exterior fortat, in timp ce in interior erai f. tulburat. ar trebui sa schimbi RADICAL mediul si anturajul - mai ales ca zici ca nu te leaga mai nimic de micul orasel in care esti acum - si de asemenea incearca sa vezi un medic psihiatru.

referitor la fraza cu perceperea desfranarii fostei sotii, n-am prea inteles ce vrei sa spui, poate explici.

Doamne ajuta si nu uita ca Dumnezeu te iubeste!
Reply With Quote