Subiect: Nevoia de ajutor
View Single Post
Vechi 10.08.2009, 01:37:41
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
Minunato..multi ani am mers la preoti si calugari,singurele locuri unde exista liniste/pace sint manastirile (lipsesc gindurile desarte)..si linistea lor este PALPABILA daca esti atent.
Nu am aflat intelegere sau poate canonul a fost prea mic.Tin legatura cu preotul local,dar te rog sa intelegi ca sint un PRACTICANT a invataturilor.Daca practici TE LOVESTI de piedici pe care NU LE POT INTELEGE decit cei care practica...''STIU este ceva,iar INTELEG este TOTAL diferit.Preotul local are ceva suferinte in trup,ca urmare este si practicant,asa ca...si colaboram.Informatii am acumulat multi ani,nu mai am nevoie de altele caci am INTELES esentialul.Foarte posibil,in urma statului in casa,din cauza ploilor de zilele astea,sa fi coborit asa de jos.In schimb,ma bucur sa aflu din partea voastra pareri vizavi de situatia mea..nu poti sti de unde sare iepurele.Eu am 3 variante,cea mai sigura este si cea mai periculoasa dar poate voi imi furnizati ceia ce eu nu observ,o varianta neobservata.
Amin.
Oricare ar fi acele 3 variante, sa tii minte ca pe drum periculos nu se merge niciodata fara ghid. Cum inca nu ai unul, fereste-te de varianta cea periculoasa. Dar daca o preferi roaga-te sa-ti daruiasca Dumnezeu acel parinte care sa-ti fie ghid bun pe calea ta.

Canonul mic taie mandria mare.

Last edited by cristina2012; 10.08.2009 at 01:40:26.
Reply With Quote