Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
parerea mea este ca ai un inceput de depresie, tulburare bi polara - datorita dramei prin care ai trecut (divortul) si faptul ca te-ai "tratat" cu acel zambet exterior fortat, in timp ce in interior erai f. tulburat. ar trebui sa schimbi RADICAL mediul si anturajul - mai ales ca zici ca nu te leaga mai nimic de micul orasel in care esti acum - si de asemenea incearca sa vezi un medic psihiatru.
referitor la fraza cu perceperea desfranarii fostei sotii, n-am prea inteles ce vrei sa spui, poate explici.
Doamne ajuta si nu uita ca Dumnezeu te iubeste!
|
Minunato,am sa raspund mai pe larg.Chiar am depresie,sint constient de ea,tulburare bi-polara nu stiu ce este dar sint tulburat,asa este.Drama NU a aparut in urma divortului.Inainte de divort,cu aproape 2 ani,nu m-am dus la munca intr-o zi,si acasa fiind,intra prietenul fara sa bata sau sa sune.Merge spre fosta si da sa o ia in brate.Eu eram dupa use la calculator.Apoi se intorce si ma saluta,in urma soaptei ei.Au fost MULTE cazuri asemanatoare.Problema ESTE ca am devenit constient si am invatat INVOLUNTAR,sa recunosc acel CEVA,ce m-a oprit sa merg la lucru.Axindu-ma pe acel CEVA,am descoperit ca fosta sotie nu este ceia ce credeam,am consultat 3 psihologi care au confirmat TOTI ca in multe cupluri,unul din parteneri poseda acel CEVA,un aspect al celui de-al 6-lea simt.
Vindecarea se produce doar prin schimbare de context (contextul este orasul in care traiesc).In aceste cazuri,psihiatria,nu are capacitatea de vindecare,poate anula efectul dar inlaturarea cauzei nu este posibila.Ea se petrece doar prin gratia lui Dumnezeu.Sau prin schimbarea chipului fapturii,se linisteste totul.
Anturaj nu exista,nu sint atras de alte discutii.Omul flamind vorbeste numai despre mincare.