Citat:
Īn prealabil postat de anita
Dar ne-am departat de la titlul topicului ,ce gandim ne influenteaza sufletul.
Sfintii parinti numesc iubirea de argint o patima foarte daunatoare pentru suflet.
Doamne ajuta !
|
Nu are importanta cele postate ca raspuns la cele scrise de mine.EU CRED.Si este suficient PENTRU MINE.Dar ma bucura ca va simt aproape.Ai pomenit de yoga.Am studiat si yoga si afirm cu toata fiinta mea ca NEADAVARUL continut in invatatura yoga este ''EU''.
Tot timpul ,acolo exista ''EU''.In mod subtil,Dumnezeu este substituit cu acest ''EU''.
Scris este in Biblie ''Sa nu va potriviti veacului acestuia ci sa va schimbati prin innoirea mintii''.Minunatilor,Sf.apostol Pavel vorbeste de MULTE ori de legea mintii ''Deci,dar,eu insumi,cu MINTEA mea slujesc legii lui Dumnezeu,iar cu trupul,legii pacatului''.
Napoleon,nu ar fi fost Napoleon daca angaja o batalie FARA SA-SI CUNOASCA INAMICII.
In mod clar, prin cunoastere,MINTEA poate fi orientata spre Dumnezeu,si ma refer la CUNOASTEREA MINTII.Exista MULTE institutii care studiaza structura mintii.A-ti cunoaste inamicul inseamna a-i slabi puterea.Iar noi nu avem capacitatea Sf.apostol Pavel de stapinire a mintii asa cum o facea el.Dar cunoscind MINTEA,putem sa intelegem ce anume ne impiedica sa devenim mai buni,mai iertatori,mai blinzi etc,etc.