Citat:
Īn prealabil postat de heaven
Si,totusi,ce te-a facut sa te casatoresti cu o femeie pe care nu o iubeai?Nu crezi ca aici a fost prima ta greseala?
Deasemenea,daca nu o iubeai,pentru ce anume te-a ranit atat de mult infidelitatea ei?
Calugaria,in cazul tau,imi pare iesita din discutie: te duci intr-un astfel de loc pentru ca esti total dedicat lui Dumnezeu,nu pentru a pune un pansament pe rana deschisa.Nu oricine poate duce o astfel de cruce in spate...
Te-ar ajuta mult si terapie la psiholog pe langa un duhovnic,sa te inconjori de cat mai multe lucruri pozitive,sa socializezi.
Pentru ce spui ca este imperativ necesar sa schimbi orasul?Poate,te poate ajuta,dar nu cred ca de asta depinde vindecarea ta.
|
Faptul ca m-am casatorit cu o femeie ce nu o iubeam,s-a datorat suferintei.TOATA LUMEA se recasatoreste evitind suferinta.Daca o femeie/barbat care-si iubeste jumatatea este parasit/parasita,suferinta se arunca asupra lui/ei.Toti/toate vor evita suferinta printr-o noua legatura.La mine,tentativele de eliberare de suferinta s-au intins pe o durata de un an si ceva,in care NU am dorit sa fac o legatura.Finalul perioadei a devenit insuportabil,si cind am realizat ca NU MAI POT,m-am casatorit.Eroarea urmatoare a fost ca din cauza educatiei primite prin cei 7 ani de acasa (copile,nu-ti bate joc,fi drept inaintea lui Dumnezeu) nu m-am despartit la timpul potrivit,atunci cind am realizat ca ea e desfrinata intr-un grad avansat.Aceasta observatie a venit cam la 2 ani de la casatorie,cind eram linistit si nu-mi pasa ca se desfrina,caci NU MAI SUFEREAM,si ca atare,puteam sa-mi fac datoria fata de Dumnezeu si in fata lumii (si sa o aduc pe calea buna) Dar,prin concursul timpului,in mod progresiv s-a produs noul atasament si am luat decizia de despartire MULT prea tirziu.
Schimbarea contextului (locul unde traiesc) ajuta la schimbarea credintei mele ca sint ciudat,intretinuta si de suficient de multi oameni din jur.Ies in oras si privesc si in timp ce privesc in jur ma observ pe mine ca privesc suspicios,crispar ca atitudinea emana neincredere..etc.Schimbarea contextului ajuta la schimbarea atitudini mele care tinde sa-si sa se intareasca in subconstient.Ma rog..mai vad,deja a iesit soarele,citeva zile la riu ajuta.