125. Odiseea uneia dintre proorociile mincinoase ale pucioșilor (Partea I)
125. Odiseea uneia dintre proorociile mincinoase ale pucioșilor (Partea I)
Prin ultimii ani ai secolului trecut, liderilor pucioși le-a venit ideea să apeleze la o absolventă de teologie din BOR (care-i simpatiza oarecum), și care ar fi urmat să scrie o carte cu caracter apologetic, menită să scoată Noul Ierusalim din puternicul con de umbră în care tot ei îl aruncaseră, prin ieșirile lor îngâmfate și eretice, și prin care se despărțiseră în chip dramatic și schismatic de BOR.
Numele tinerei absolvente de Teologie era Daniela Catană. Pentru că ea șovăia să arunce cu pietre în BOR, așa cum i se cerea, liderii pucioși au fabricat peste noapte un “Cuvânt” ca venit din partea lui Dumnezeu și care era adresat explicit Danielei, urmărind s-o convingă că fapta ei urma să fie o bravură întru totul justificată.Într-adevăr, iată ce i se proorocise Danielei în legătură cu tomul pe care ea urma să-l scrie: că va fi ridicată din mijlocul teologilor care ponegresc “lucrarea de Nou Ierusalim” și se va întoarce cu cuvânt puternic împotriva lor, cuvânt de foc care “va arde minciuna” celor care-i ponegresc pe pucioși:
“ O, fiilor mici, fiilor din urmă, fiilor sfinți, v-am ales ca să fiți armata Mea pe pământ, căci cu voi e tot cerul de sfinți și de îngeri, iar în față sunt Eu, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Iar acum scol pe cineva din mijlocul celor ce-și zic că împlinesc ei Scripturile de nou Ierusalim. Ridic din mijlocul lor foc și ard minciuna lor, căci minciuna lor este fărădelege împotriva Mea, nu este lucrare de nou Ierusalim. Eu sunt lucrarea de nou Ierusalim, și sunt cu voi, nu cu ei, că ei sunt păcătoși, și scris este: "Dumnezeu nu-i ascultă pe păcătoși". Ridic efa între pământ și cer și scriu cuvânt împotriva ei și o așez la locul ei, iar în ea se află fărădelegea a tot pământul, fărădelegea care iese la iveală. Amin, amin, amin. Aceasta vă dau să lucrați voi, fiilor unși, și veți lucra, căci foc ridic din mijlocul lor și suflu în el, și el se aprinde, și cu el nimicesc fărădelegea și adevărul minciunii ei.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
De aprins, focul nu s-a mai aprins. Daniela a tras de timp cât a putut, invocând tot soiul de cerințe bibliografice greu de îndeplinit, și până la urmă tot n-a scris nimic. Liderii pucioși erau însă pe vremea aceea în culmea unui entuziasm schizofrenic și deja vindeau pielea ursului din pădure. Ei erau convinși că “Antichristul” degeaba și-a făcut sălaș călduț în sânul BOR, căci va fi demascat ca un impostor de către Daniela; iar Biserica cea vie nu este BOR, ci este BNI (adică, Biserica Noul Ierusalim, biserica sfinților de la Pucioasa):
“Iată câtă teamă pe antichrist, care până acum se ascundea de venirea Mea, fiindcă e fricos. Acum Mă vede pe Mine cu voi și cu împlinirea cea de nou Ierusalim pentru cei sfinți, și a prins curaj să creadă, și s-a pus, zice el, să împlinească el biserica cea vie, cea de nou Ierusalim pe pământ. Dar biserica cea vie este din sfinți, nu din oamenii veacului acesta, care se folosesc de numele de biserică mâncând și bând, însurându-se și măritându-se și desfrânându-se în fel și chip, căci limba lor și gândurile lor sunt împotriva Mea, și ei disprețuiesc privirea Mea și a slavei Mele, care este cu voi.“ (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
Liderii pucioși sunt considerați drept “martori” și “trimiși”, al căror sfat trebuie să-l împlinească toți supușii lor (deci, inclusiv Daniela):
“Iar voi, fiilor unși, nu vă temeți, căci v-am pus pe voi martorii Mei. Nu vă temeți de ei. Este, oare, un alt dumnezeu afară de Mine? Este un alt adăpost ca Mine? Lucrarea celor mincinoși nu slujește la nimic. Martorii lor nu văd nimic, nu înțeleg nimic, iar rușinea este a lor, căci Eu, Domnul, rușinez pe cei înțelepți, și înțelepciunea lor o prefac în nebunie, iar cuvântul slugilor Mele îl întăresc, și împlinesc sfatul trimișilor Mei. Amin, amin, amin.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
Daniela trebuie “să se lepede de sine” ca să poată duce la bun sfârșit ceea ce i-au cerut liderii pucioși: o carte apologetică, în sprijinul ereziei pucioase:
“Cel ce aude cuvântul Meu care este cu voi, să se lepede de sine, și așa să audă, și așa să împlinească tot cuvântul Meu. Creștinul adevărat este cu Mine prin lepădare de sine, și pe acela îl pun la lucrul Meu, după puterea lui, căci Eu nu trec peste puterea lui, și dacă trec, îi dau puterea Mea când trec, îi dau puterea Mea celui ce vrea cu Mine, celui ce crede în Mine, căci cel ce se bizuie pe puterea lui, acela zice „Nu pot“, și de aceea nu poate, dar pot Eu în cel ce se bizuie pe Mine și nu pe el, și acela poate prin puterea Mea. Amin, amin, amin.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
Daniela va fi “inimioara” care va scăpăra amnarul care va aprinde focul în care vor arde “oamenii minciunii”, adică teologii din BOR:
“ Mă las cuvânt nou peste inimioara care scapără amnarul Meu pentru ca să iasă scânteia cea pentru focul Meu, pentru jalea Mea care vine de la omul minciunii; inimioară plăpândă în care Eu, Domnul, Mă voi slăvi și voi arde de durerea pe care Mi-a făcut-o omul mincinos. Mai întâi învălui în pacea Mea și în puterea Mea inimioara cea nouă, căreia îi dau putere nouă pentru ca să împlinească la cuvântul Meu.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
Daniela va fi “o nouă Iudită”, care va lucra alături (de fapt, dedesubtul) liderilor pucioși, “cei unși” cu toate alifiile. Ea va trebui să tragă semnalul de alarmă, precum că BOR nu-i judecă drept pe pucioși. Trimiterea Danielei și cartea pe care o va scrie ea vor fi chiar împlinirea acestei proorocii:
“ Pace ție! Pace ție! Pace ție, copilă nouă! Fac din tine cărare pentru Mine spre oameni, și cărare pentru oameni spre Mine. Întărește-te în umilința inimii, iar sinele tău să fiu Eu, ca să pot Eu vorbi pe limba lor cu cei ce râd zădărnicindu-Mi planul Meu cel din Scripturile de nou Ierusalim. Așează-te cu dragoste cerească alături de copiii Mei cei unși, căci va să te trimit ca pe Iudita să te atingi de capul șarpelui, și apoi să-l rănești. El va țipa apoi de rușine și își va ascunde capul rănit și va fugi dinaintea Mea, și Eu Îmi voi împlini Scriptura aceasta. Amin. Spune-le la vrăjmașii Mei că ei nu Mă cunosc; spune-le că nu lucrează drept în judecata lor cea împotriva Mea, căci nu Mă cunosc. Spune-le pe numele lor, ca să le scriu în cer numele lor, spre mărturie împotriva Mea, căci cartea trimiterii tale între ei, este carte din cărțile Mele, este proorocie peste ei.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
Daniela va lucra plină de Duhul Șfânt dela Pucioasa, și nu mâna ei va scrie, ci mâna Domnului va scrie prin mâna ei. Scrierea Danielei este așteptată de către toți sfinții și ea îi va rușina pe înțelepții din BOR:
“ Duhul Meu Cel Sfânt suflă peste tine, iar tu ești mâna care-Mi scrie dreptatea Mea. Voiesc să-ți dau mărire împotriva celor ce s-au sculat împotriva ta, fiindcă diavolul cel de peste tot Îmi pipăie toate planurile Mele și scoate limba lui la cei cu care Eu Mă sprijin între cer și pământ. Fac din tine așternutul picioarelor Mele pentru o clipă; pentru o clipă mică, fiindcă Eu sunt Dumnezeu mare și Mi-e milă de om, căci omul este mic. O clipă tu vei lucra prin Duhul Meu Cel Sfânt o lucrare așteptată de toți sfinții din cer și de pe pământ. Această lucrare va rușina pe cei înțelepți, pe cei ce s-au așezat ca niște dumnezei pentru calea oamenilor, pe cei ce s-au pus mai mari ca Mine peste sufletele multora care caută pe Dumnezeu, și omul cel plin de dor nu mai dă de Mine, și dă de ei.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
Apoi, Daniela este îndrumată concret asupra stilului în care va scrie și asupra firului pe care trebuie să-l urmărească:
“ Vom lucra cu umilință și cu durere în cuvânt, căci toți cei care grăiesc pe pământ au duhul mândriei lor în grăirea lor, și aceștia iau de la oameni, nu iau de la Mine, fiindcă ei lucrează în voia oamenilor. Voi arăta firul Meu cel de la apostolii Mei, cel de la începutul bisericii Mele, și îl vom lega cu capătul cel de azi, ca să stea în fața celor de la început, și să dea seamă cei de azi pentru cele de azi, și să se pocăiască dacă vor voi și dacă vor putea să voiască. Dar acest lucru este urâciune înaintea Mea, căci desfrânarea lor Mi-a făcut mare rușine în cer și pe pământ.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)
Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 10:45:44.
|