View Single Post
Vechi 10.08.2009, 12:18:24
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 125. Odiseea uneia dintre proorociile mincinoase ale pucioșilor (Partea a II-a)

125. Odiseea uneia dintre proorociile mincinoase ale pucioșilor (Partea a II-a)

Daniela este apoi măgulită cu promisiunea că va fi ridicată dintre hulitorii din BOR, unde fusese strecurată cu premeditare de către Dumnezeul Pucioasei, ca să aibă acum ce scoate. Nu e uitat de la măguleală nici Ninel(Ioan), soțul Danielei, care se dovedise deja un fervent admirator și culant cumpărător al icoanelor pictate în atelierele pucioșilor, căci prin cumpărăturile lui de mii de euro L-a ajutat pe Domnul cu iubire, când era El la ananghie:

“ Te ridic din mijlocul lor, că de aceea te-am strecurat între ei, ca să te pot ridica azi, și să-Mi plâng durerea Mea cea de șapte mii de ani, că tu ești o inimioară blândă și bună și credincioasă lucrului Meu din zilele acestea, iar cel curat la inimă, acela Mă vede în mijlocul unșilor Mei lucrând și cuvântând cuvântul dreptății și al mântuirii. Ai lângă tine ajutorul Meu, ai pe copilul care Mă ajută pe Mine cu iubire. El te va ajuta, căci te voiește lucrând, și va lua și el din slava Mea care va ieși de la lucrarea ta pentru Mine. “ (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Daniela este apoi și ea măgulită cu cuvinte sforăitoare: ea va fi “armă de apărare” a BNI (Bisericii Noul Ierusalim), “ostaș viteaz și destoinic” în Armata Domnului ( să nu se confunde cumva cu Oastea Domnului, care e altă mâncare de pește). Și pentru că Daniela tocmai își amânase examenul de licență după cei 4 ani de Teologie, “Domnul Pucioasei” îi promite că îi va echivala cartea pe care o va scrie cu examenul de licență, deci nu va mai trebui să-l susțină pe cel de la Facultate:

“Am venit nu demult și te-am pregătit prin unșii Mei și te-am întărit ca să poți prin puterea Mea. Tu te-ai plecat și ai zis să fii a Mea după voia Mea, și acum te cer, și voi fi cu tine ca să lucrezi o clipă pentru Mine. Fac din tine armă de apărare a bisericii Mele, viteaz destoinic în armata Mea, căci tu ai învățat arma. Acesta este examenul tău pentru arma pe care ai învățat-o din cărțile bisericii, iar premiul ți-l voi da Eu și nu omul, că te voi curăța de toate păcatele pe care le-ai făcut ca un om, și îți voi da mântuirea cea de la Mine. Ascultarea ta de cuvântul împlinirii Mele în om să n-o calci, că te fac datoare Mie, fiindcă îți dau arvuna Duhului Meu Cel Sfânt, și cu ea vei grăi împotriva omului care a îmbrăcat haina lui antichrist pe sub haina de slujitor al bisericii.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Danielei i se prezintă apoi modelul “eșuat” al arhiereului Irineu, care n-a avut putere ca să stea cu pucioșii până la capăt, așa cum promisese, că va accepta până și caterisirea pentru asta. Asta ca nu cumva să-i vină ideea să “eșueze” și ea cum a făcut “lașul” de Irineu, cel “plin de iubire de sine”(lucru care s-a și întâmplat, dar “Domnul Pucioasei” nu avea atâta forță de pătrundere în viitor ca să anticipeze așa ceva):

“ Mi-e milă de gloatele cele fără de cunoștință, și nu are cine se ridica pentru neamul omenesc ca să-l scol spre mântuire, că arhiereul Meu de la care am așteptat lucrare vie după ce i-am dat să aibă, a căzut din cer, că a fost fricos și că s-a rușinat cu Mine și cu unșii Mei cei mai mici. Mă zbat să-l scol și pe el, că e curat, dar e neputincios, că a vrut să poată prin el, nu prin Mine. El vede minciuna lui antichrist și plânge cu inima, dar e laș și are iubire de sine, și de aceea a dat să Mă părăsească și să nu Mă mai cunoască prin cuvântul Meu cel nou, și să se ascundă apoi. Dar vreau să-l scot curat, să-l scot de sub vina aceasta și să-l măresc, pentru numele Meu și numai pentru numele Meu, care stă mare peste grădina cuvântului Meu și care se face mare din grădina Mea din România. Atât mai am viu în România; cu atâta nădejde am mai rămas pentru învierea cea din morți a bisericii.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Danielei i se poruncește și i se proorocește să se ridice la luptă și să-l omoare pe antichristul ascuns în BOR, dar nu singură, adică de capul ei, ci “unită cu cei din grădină” (adică cu liderii pucioși, care-i vor dirija îndeaproape scrierea, ca să o ajute ca scrierea să iasă așa cum vor ei):

“ Ridică-te, căci Eu sunt Cel ce Mă ridic în tine ca să spun: "Înviați, voi, oase uscate". Amin, amin, amin. Pregătește-te cu iubire, și cu puterea Mea te îmbracă și stai unită cu cei din grădină ca să te ajute ei să împlinești porunca Mea. Ei te vor binecuvânta din partea Mea și te vor ajuta să poți și să fii arma Mea pentru moartea minciunii lui antichrist.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Daniela nu va fi singură, ci toți șfinții pucioși se vor scula și-i vor șopti la ureche ce să scrie. Îndeosebi șfântul prooroc Daniel, cel care-i poartă numele, o va ajuta cel mai mult:

“ Se vor scula sfinții și îți vor da lucrarea lor cea din mijlocul bisericii, că pentru totdeauna au dat-o. Se va scula proorocul Daniel și te va ajuta din cer și mulți vor cerceta cu amănuntul cartea pe care o scriu cu tine și multă înțelepciune voi coborî prin ea pentru cei ce așteaptă scăparea din robia lui antichrist.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Dar cel mai prețios sprijin va fi tot “Cuvântul” care va coborî din cer prin liderii pucioși, care o vor îndruma pe Daniela ce și cum. Apoi Daniela va trebui să meargă pe firul care e întreg, dar e rupt undeva și e înnodată ruptura lui. În echilibristica ei, în mersul ei pe sârma care e întreagă dar e ruptă pe undeva, nu se știe unde și de cine, Daniela trebuie să evite alte fire care ies și se duc și n-au putere ca să se ducă acolo unde se duc:

“ Cuvântul Meu cel din cer te va însoți în toată vremea lucrului Meu cu tine și vom lucra cu cerul alături. Mergi pe fir, căci firul este întreg de la capăt la capăt, și caută să vezi cine a rupt firul și unde este nodul pe care Eu l-am înnodat mereu la ruptură, l-am înnodat tainic, ca să-i am pe cei de azi și să lucrez lucrarea cea de la capătul firului, lucrarea cea de nou Ierusalim peste pământ, iar firele lăturalnice sunt alte fire și n-au putere să ajungă la început și la sfârșit.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

În scrierea ei, Daniela va trebui să-i mustre pe toți cei care s-au împotrivit în vreun fel Noului Ierusalim dela Pucioasa și să-i facă atenți la păcatul Bisericii (BOR, desigur, căci BNI este fără de păcat), și fiind în păcat, BOR nu mai există!:

“ Grăiește pentru toți cei care au lovit în gol cu cuvântul lor, căci cine nu știe ce este lucrare de nou Ierusalim se luptă în gol și nu câștigă decât apăsare peste conștiința lor bolnavă. Spune despre păcatul bisericii. Spune că unde este păcat nu este biserică; și fă-te asemenea lor, ca să-i trezești pentru adevărul Meu, pentru pocăință să-i îndemni, căci războiul acesta este biruință mare pentru cei sfinți care așteaptă slava Mea cea din urmă, slava Mea care va încununa biserica sfinților.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Scopul ascuns este căderea BOR, căci căderea bisericii este asimilată cu victoria asupra lui Antichrist, care s-a ascuns în biserică. Este deci o variantă ecleziastică a proverbului “a aruncat și copilul odată cu zoaiele din scăldătoare”:

“ Căderea bisericii înseamnă moartea lui antichrist și învierea morților și a drepților, iar tu să scoți lumină din lumină, ca s-o pun Eu în sfeșnic și să se vadă bine calea Mea cea astupată de oameni și destupată de Mine, capul bisericii, Domnul bisericii, Arhiereul bisericii Mele, căci cei ce și-au zis că fac bine bisericii au dărâmat-o de la locul ei, fiindcă ea stă pe sfinți, pe temelie de sfinți care strigă de sub ea: "Până când?". Biserică a Mea nu înseamnă păcătoși laolaltă mâncând și bând, ci înseamnă drepți și sfinți laolaltă trăind viața Mea cea sfântă, și așa mâncând din cina Mea cea tainică.
Cei ce s-au ridicat cu cuvânt de hulă sau de rătăcire împotriva bisericii Mele de nou Ierusalim n-au făcut bine nimănui, ci au pus capac dreptății Mele și luminii Mele, care n-a pătruns până la aceștia, căci ceața vremii e groasă, și cu anevoie mai vede cineva pe Dumnezeu.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Cartea care va fi scrisă de Daniela va avea denumirea “Semnul Atenției”:

“ Voi fi cu tine și vom așeza pe pământ semnul atenției, și mulți se vor opri lângă el și vor vedea până la cer, și vor vedea durerea Mea și vor căuta adevărul cel acoperit de om.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 10:43:36.