Citat:
În prealabil postat de ratacita
Dumnezeu sa va ajute pe toti cei ca mine.Am indraznit sa scriu pe acest site deoarece am mare nevoie de ajutorul unora mai credinciosi ca mine.Imi este mai usor deoarece nu ma vede nimeni.
Am ajuns dragii mei la capatul puterilor si sunt in pragul de a face ceva rau.Sunt ispitita continuu si abia mai rezist sa fac fata ispitei.De aceea am scris,poate cineva a trecut prin aceeasi stare ca a mea,si a reusit sa treaca cu bine.
Ma rog Bunului Dumnezeu,dar poate nu o fac cum trebuie.Tin post cand si cand.La biserica merg foarte rar.Oare de asta sa ma fi parasit Domnul?Ce ma fac,ca ma macina gandul ca imi va ramane copilul singur pe lume,dar eu nu mai rezist.Plang si acum cand va scriu.Am o multime de datorii,pe unde ma duc dau numai de oameni care incearca sa profite la maxim de mine si sotul meu,si nimic nu mai merge.Sunt zile cand abia avem ce manca.Eu nu mai pot sa sufar aceasta situatie.Daca ma lepad de viata,invinge Necuratul,caci,totusi,eu Il iiubesc pe Domnul nostru IIsus Hristos?
Tare as vrea sa fie un duhovnic online!I-as marturisi totul.
Dumnezeu sa fie cu voi.
|
Draga mea , Dumnezeu nu ne paraseste niciodata, e cu noi tot timpul noi il parasim , alunga gandurile acelea urate si roagate, mergi la Biserica Duminica de Duminica si te roaga la Maica Domnului, tine toate posturile si nu dupa mult timp vei vedea rezultatele, intarestete in credinta si nu te lasa prada ispiteai , de cate ori te incearca spune daca poti cu glas tare "Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu Miluieste-ma pa Mine Pacatoasa"si orice rugaciune iti vine in minte , daca nu sti prea multe spune Tatal Nostru de cate ori poti pana ce te vei linisti si striga in gand la Maica Domnului sa te ajute si sa faci cat de des poti Al doilea Paraclis al Maicii Domnului .
Cauta cat de repede poti un duhovnic la orice Biserica si te ajuta cu siguranta .
Dumnezeu sa-ti lumineze gandurile sa-ti aduca pace si liniste in suflet