Citat:
În prealabil postat de C0rneliu
Un curent puternic de aer nu se concentreaza doar asupra unui singur geam, ci asupra unui intreg palier. Are o forta distribuita neuniform si apare chiar in momentul cand presiunea este foarte mare, adica cand mare parte din greutate ajunge in apropierea palierului. Se vede in filme o serie de explozii care apar inainte ca greutatea sa exercite o presiune suficienta. Explozii care sunt muult prea punctuale pentru a fi efectul presiunii aerului.
Mie imi seamana prea mult a explozie controlata.
Luand in calcul toate aspectele (nu ma refer doar la caderea turnurilor, ci si la tot ce a rezultat de aici: razboiul din Afganistan, pomparea de miliarde in sistemul de aparare etc) tu de ce crezi ca nu ar fi conspiratie?
|
Cam multe speculatii pentru a ma lansa intr-o pledoarie conspirationista. Multe "dovezi" sunt minciuni, altele sunt mult prea neclare si asta nu ma convinge deloc sa cred in conspiratie. Cand vrei sa convingi pe cineva mai bine ii arati toate dovezile si tragi concluziile logice care rezulta si nu trisezi spunandu-i de la inceput ce sa creada prezentandu-i doar cateva probe atent selectionate. Seamana mai mult a magie/iluzionism unde publicul vede ce vrea iluzionistul sa vada si nu realitatea. Asta e strategia conspirationistilor si cel putin in cazul meu nu tine. Multe din argumentele prezentate aici poate ar convinge un om de rand neantrenat in domeniul stiintei. Eu nu pot sa inghit pur si simplu ca s-a vaporizat otelul si alte asemenea trageri de par. Cine vine cu astfel de argumente e clar bias-at fie de la natura fie dintr-un anume interes intr-o lume mult prea fascinata de senzationalul ieftin.