View Single Post
Vechi 10.08.2009, 19:39:10
aurelh aurelh is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.08.2009
Implicit

“Demonstratia e falsa ca nu potzi avea incredere in jmegal ca un cantar dar defapt e o scamatorie ieftina!”
De ce este falsa? Unde am gresit? Argumenteaza !

“nu potzi avea incredere in jmegal ca un cantar “- pe bune ca nu am inteles aici...da ma rog…

“iar cum Domnul a zis catre Avraam ca daca sunt 10 dreptzi intr-o cetate atunci nu o va distruge, iar mai nou a zis prin Cuvantul lui Dumnezeu ca shi daca sunt doar 5 dreptzi nici atunci nu o va distruge, deci iata ca rezulta ca o biserica/cetate valida este o biserica in care exista cel putzin 5 Dreptzi.”

Si aicea ii vorba despre dreptii dintr-o cetate (nu biserica)
Concluzia care se trage din aceast fragment este ca acolo unde sunt foarte putini drepti, Dumnezeu va pedepti pe oamenii din acea cetate pentru faradelegile lor.
cetate=oras (in zilele nostre) asa ca putem deduce ca daca intr-un oras nu se mai afla nici un drept Dumnezeu va pedepsi pe oamenii din acel oras.

‘ shi cum fiecare drept se poate presupune ca plineshte doar o singura lege/porunca shi cum s-ar putea intampla ca fiecare din ei sa o plineasca tocmai pe aceiashi shi cum se poate ca ei s-o plinesca chiar impreuna, inseamna ca este necesar shi suficient sa existe o singura lege/porunca plinita inaintea lui Dumnezeu shi cinci dreptzi care o plinesc pe ea pentru a avea o biserica dreptslavitoare... ‘

La felul cum ai spus tu inseamna ca daca implinesti cel putin o porunca, atunci vei fi drept. Sa stii tu ca un drept ii acea persoana care implineste toate porunciile lui. Si daca cumva greseste, se va caii, si va incerca din nou sa nu mai faca faradelegi. Si dreptii se vor mantui.

« Domnule,

Uite aici ortodoxia, o vezi? Intelegi prezenta Lui Dumnezeu in natura prin energiile Sale necreate? Simti cum vibreaza fiecare atom care se supune proniei divine? Iata Logosul, Ratiunea care naste lumea si cosmosul din gandirea Sa, prin lucrarea energiilor create si mentinute de Duhul din voia Tatalui! »

Stiinta poate fi folosita la demonstrarea existentei lui Dumnezeu. Din pacate este folosita impotriva lui Dumnezeu de oamenii care il urasc si care lupta impotriva crestinismului (masonii).

« Cred ca Ortodoxia se simte mai bine cu inima decat cu matematica...
"Da-mi fiule inima ta", scrie in Biblie. »

Da ai dreptate.
Atunci cand nimeni nu il va mai marturisi pe Dumnezeu pietrele o vor face. Sunt o gramada de dovezi care atesta ca biserica Ortodoxa este cea adevarata , dar se pare ca oamenii nu vor sa vada cu ochii, nu vor sa inteleaga cu mintea, si nici sa simpta cu imima.
Reply With Quote