"Plângea când am deschis sicriul "
Doi soți din Paraguay au trecut prin clipe de groază după ce medicii l-au declarat mort pe bebelușul lor. < Copilul nu mișca, nu avea nici reflexe respiratorii, nu am auzit nici o bătaie a inimii și , în consecință, am declarat decesul prematurului de 24 de săptămâni >, a declarat medicul Ernesto Weber. Disperați, ei au adus acasă copilul și au început să plângă. < Când l-am scos din cutie să-l îmbrăcăm pentru înmormântare, a început să țipe, să plângă și să respire adânc. Eram disperați și ne-am urcat imediat în mașină să-l ducem înapoi la spital >, a spus Jose Alvarenga, tatăl micuțului. Părinții au dat fuga cu el la alt spital, unde medicii l-au pus imediat la incubator. Starea copilului este acum stabilă și are mari șanse să treacă peste acest incident deosebit de grav, chiar dacă nu cântărește decât 600 de grame. Micuțul a venit pe lume într un spital de stat din capitala Paraguayului, Asuncion. S-a născut prematur, la șase luni. Plămânii sunt dezvoltați perfect, la fel și inima copilașului.