Subiect: Nevoia de ajutor
View Single Post
Vechi 11.08.2009, 08:29:43
archanghel
Guest

Smile

Citat:
Īn prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
inseamna stari extreme, pozitive si negative - aparent justificate, si necontrolabile odata intrat in "vrie".

adica ce este ceva-ul asta? crezi ca tu simti cumva exact ceea ce simte si fosta ta sotie in acel moment??

in fine, ma bucur ca ti-ai mai revenit !
Da,am asemenea stari extreme,de fapt,extrem de extreme.Nu intra in ''vrie''daca sint atent.Ceva-ul acela de care vorbesc,Nu semnifica ca eu simt ce simte si fosta sotie,ci,asa cum mi-a fost explicat,si cum am constatat si eu de fapt,apare sub forma unei nelinisti,o agitatie usoara,un impuls de a suna/merge/tendinta de a merge alaturi de jumatatea ta si de multe ori,este insotit de,aparent inexplicabile,concentrari involuntare ale atentiei focalizate,la mine, de obicei pe mimica (fata) sau intre sini (stern).Nu e o regula generala,dar,exceptind focalizarile care pot aparea si in alte parti ale trupului sau pot SA NU APARA,la toate cuplurile exista aceste simptome (toti 3 psihologii au confirmat aceasta regula).Nota: nu am dorinte de nici un fel,nu-mi doresc nimic,nu descopar nimic care sa fie sursa de asemenea stari si ca atare,in mine nu mai este manie,suparare,apatie,regret,motiv de frica,etc.
Prin controlul gindurilor,nimic nu creaza ( nu ar trebui ) tulburari.Totusi,ele apar dar nu din ginduri ci din simtul TACTIL care prin practica,este permanent constient la nivelul intregului corp.Ca urmare a simtului,daca ceva se iveste la nivel tactil iar gindirea interpreteaza ca fiind dureros sau/si neplacut,doar atunci se iveste iritare sau suparare sau functie de interpretare,sentimentele negative.

Last edited by archanghel; 11.08.2009 at 08:40:01.
Reply With Quote