Subiect: Nevoia de ajutor
View Single Post
Vechi 11.08.2009, 11:44:18
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de archanghel Vezi mesajul
Cind m-am casatorit cu ea,ea insasi era intr-o stare proasta,lua pastile de calm/somn/psihicul ei era demolat,prezenta stari de isterie daca vroiam sa merg la mama,se punea in usa sa nu plec.Era o frica paranoica irationala,in mod sigur.Cam dupa un an si-a mai revenit.Si acum,in urma discutiei pe care am purtat-o pe messenger cu cineva,in cursul zilei de ieri,cred ca am mai inteles ceva care ,din nou,confirma invatatura Bibliei si imi intareste credinta,si-anume : Cind m-am despartit de fosta prietena,simptomele erau rele si-mi era rau si cum v-am scris,din cauza acelui rau,m-am casatorit.Acum,pe linga acel rau,am mai mostenit ceva,si descriu mai detaliat: Accelerari bruste de puls,modificari subite de respiratie si inca ceva maruntisuri care ,inainte de casatorie nu erau.Biblia graieste :sa nu te impreunezi cu desfrinate caci formezi un singur trup...si inca...stai/cauta doar pe cei de-o credinta cu tine (nu e mo-ta-mo).Deci,in mod cert,in trupul meu spiritual/energetic sau numiti-l cum vreti,s-au transmis,in timp,porcariile de care suferea,care,prin viata desfrinata ce a dus-o pina la mine,s-au acumulat,in ea.Dintr-un inteles timpit de a-mi face datoria am mostenit asa ceva.Pai Dumnezeu ma iubeste cu o asemenea gelozie ca-ci ma vrea numai pentru EL.TREBUIA sa UIT de datorie,pentru ca PRIMA DRAGOSTE ESTE DUMNEZEU.Si ea era o PIEDICA (nu merge la biserica,nici ea nici fosta soacra care mi-a facut ochi dulci) nu se roaga (ma rugam everyday).Eh,astea le trag ACUM.Dar tot binele din acest rau este intelepciunea.Si capacitatile care,in urma rugaciunilor,s-au dezvoltat si,zic eu,ma vor ajuta sa ma curatesc.Daca stie cineva de Slujba sfintului Vasile,si un loc unde se citesc CU PUTERE,ca de citit se pot citi oriunde,am nevoie de ajutor.
Din ce spui tu aici ,vad ca incerci sa cauti explicatii pentru ce ai patimit ,dar astea sunt judecatile lui Dumnezeu ,care nu ne sunt date noua ,mirenilor sa le patrundem.
Unii sufera pentru pacatele parintilor ,bunicilor ,etc. ,altii pentru ale lor ,dar trebuie multa rugaciune pentru a ne cunoaste cu adevarat si a nu da vina pe altii.
Slujba sf.Vasile se citeste ,dar cel pentru care se citeste trebuie sa fie pregatit ,sa posteasca.Tot sfatul duhovnicului e baza.
Daca nu faci ascultare poti la nesfarsit sa cauti solutii ,sa dai verdicte ,oricum nu stii daca esti pe drumul cel bun.

In postare anteriora mi-am amintit nu era sf.Efrem Sirul ci sf.Isac Sirul

Last edited by anita; 11.08.2009 at 11:46:38.
Reply With Quote