În prealabil postat de archanghel
Cind m-am casatorit cu ea,ea insasi era intr-o stare proasta,lua pastile de calm/somn/psihicul ei era demolat,prezenta stari de isterie daca vroiam sa merg la mama,se punea in usa sa nu plec.Era o frica paranoica irationala,in mod sigur.Cam dupa un an si-a mai revenit.Si acum,in urma discutiei pe care am purtat-o pe messenger cu cineva,in cursul zilei de ieri,cred ca am mai inteles ceva care ,din nou,confirma invatatura Bibliei si imi intareste credinta,si-anume : Cind m-am despartit de fosta prietena,simptomele erau rele si-mi era rau si cum v-am scris,din cauza acelui rau,m-am casatorit.Acum,pe linga acel rau,am mai mostenit ceva,si descriu mai detaliat: Accelerari bruste de puls,modificari subite de respiratie si inca ceva maruntisuri care ,inainte de casatorie nu erau.Biblia graieste :sa nu te impreunezi cu desfrinate caci formezi un singur trup...si inca...stai/cauta doar pe cei de-o credinta cu tine (nu e mo-ta-mo).Deci,in mod cert,in trupul meu spiritual/energetic sau numiti-l cum vreti,s-au transmis,in timp,porcariile de care suferea,care,prin viata desfrinata ce a dus-o pina la mine,s-au acumulat,in ea.Dintr-un inteles timpit de a-mi face datoria am mostenit asa ceva.Pai Dumnezeu ma iubeste cu o asemenea gelozie ca-ci ma vrea numai pentru EL.TREBUIA sa UIT de datorie,pentru ca PRIMA DRAGOSTE ESTE DUMNEZEU.Si ea era o PIEDICA (nu merge la biserica,nici ea nici fosta soacra care mi-a facut ochi dulci) nu se roaga (ma rugam everyday).Eh,astea le trag ACUM.Dar tot binele din acest rau este intelepciunea.Si capacitatile care,in urma rugaciunilor,s-au dezvoltat si,zic eu,ma vor ajuta sa ma curatesc.Daca stie cineva de Slujba sfintului Vasile,si un loc unde se citesc CU PUTERE,ca de citit se pot citi oriunde,am nevoie de ajutor.
|