Subiect: Nevoia de ajutor
View Single Post
Vechi 11.08.2009, 13:10:13
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anita Vezi mesajul
Sufletul nostru e de la Dumnezeu ,pentru vindecarea sufletului trebuie sa mergem catre Dumnezeu care ne cunoaste cel mai bine si sa cerem vindecare.
O carte ,e totusi o carte ,nu e obligatoriu ca ce scrie acolo sa fie si adevarat daca vrei carti pentru a te cunoaste mai bine ,citeste din sfintii parinti ,de ex.Patericul egiptean unde se vorbeste despre patimi si vindecarea lor.
Aceasta carte e insuflata de sf.Duh care a vorbit prin sfintii parinti.
Mai este si Filocalia ,mi se pare ca sf.Efrem Sirul are niste cuvantari despre patimi ,se gaseste si pe internet daca vrei sa nu o cumperi.
Tot ceia ce traiesc si simt la nivel energetic,retin.In momentul in care citesc o carte noua,inteleg daca cartea minte sau spune prosti.Atacuri de orice vreti ,la nivel de gind sau simturi sint identice la toata lumea.Mintea este cea care le da culoarea si textura (interpretarea) functie de imaginatie si cunostinte.Asa ca,greu poti fi mintit de o carte ..daca traiesti asa ceva.Nu sint patimile problema la mine,ci SIMTURILE..si aici daca sti ceva din sfintii parinti ca sa caut (atentie sa nu fie rescrisa de cineva care a schimbat interpretarea sfintului,pe motiv ca s-ar intelege mai bine ) te rog sa-mi recomanzi (transmiti ) sa stiu ce sa caut.ms.
Amin
Reply With Quote