View Single Post
Vechi 11.08.2009, 21:15:32
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Stie cineva care ar fii semnificatia acestui simbol?

Odata, de mult, am incercat sa descifrez intelesul.

Iata la ce concluzie am ajuns: orasul de pe 7 coline este fara doar si poate Roma, care intr-adevar este asezata pe 7 coline.
Ingerii cei 7 i-am descifrat eu cumva, cred ca bine.

Fiara 666 - care este un nume si un simbol - e adevarat ca o fii Papa? Ultimul care va ajunge Papa, vreau sa zic?!

Subiect deschis pentru lamuriri si comentarii.
Din cele postate aici,toate sint adevarate,doresc sa scriu si eu citeva rinduri vizavi de subiect.Cipurile RIFD sint inceputul,deja sint in cercetari cipuri care induc ginduri de minie,suparare etc (gindul este energie,).S-a DEMONSTRAT ca daca induci o unda energetica asupra unui om,acesta reactioneaza printr-un sentiment,ca atare,urmatorul pas va fi implantul in mina sau frunte.Cipul va contine si creditul (banii vor disparea) care va fi introdus prin citire si consumat tot asa in magazin.Se estimeasa ca peste 20 de ani,tehnologia va fi pusa in aplicare,dar nimeni NU VA FI FORTAT.Vor veni de bunavoie ca urmare a FACILITATILOR si INLESNIRILOR de care beneficiaza cei implantati.Depinzi de un serviciu,de familie,trebuie hraniti,de serviciu,chirie,cheltuieli care nu vor putea fi platite si atunci SINGURI se vor prezenta pentru implant.
PS: Imprumuturile de la FMI au fost conditionate prin propagarea tehnologiei RFID in Romania care este PRIMA TARA care o testeaza.Toti guvernanti si senatorii au votat PENTRU.
Doamne ajuta-ne.

Last edited by archanghel; 11.08.2009 at 21:18:42.
Reply With Quote