View Single Post
Vechi 11.08.2009, 22:06:55
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iertarea este un dar

Citat:
În prealabil postat de 13mario Vezi mesajul
am o dilema si vreau sa ma sfatuiti cum sa o rezolv
in urma cu 2 ani am savirsit un dublu adulter, dar de atunci regret ca am facut _o si vreau sa stiu cum sa fiu iertat , chiar daca am spus la preot cind ma-m spovedit , eu nu vreau sa mai repet greaseala.
am facut aceasta timpenie regret dar am facut-o la suparare si sa ma razbun pe sotia mea , dar ma-m razbunat pe MINE

Iertarea lui Dumnezeu este un dar pe care-l primeste omul care vine sa-l ceara! Acest dar il primim atunci cand mergem cu pocainta inaintea lui Dumnezeu. Dezlegarea data de preot este actul suprem de iertare! Canonul este medicamentul care vindeca ranile pacatului, nu cel care iti iarta pacatul, ci cel care IL VINDECA!!!

Mario, Hristos pentru asta a venit pe pamant si vine in inimile noastre: SA NE IERTE si sa ne dea sansa sa devenim oameni noi!

Spovedania este calea prin care primesti iertarea, pocainta este calea de vindecare SA NU MAI FACI! Nu vei mai face, daca vei avea destula pocainta ca sa te vindeci. Pentru asta iti vor sta alaturi Tainele Bisericii, Sfintele Slujbe si indrumarea duhovnicului, pentru ca doar in Biserica suntem biruitori.

Indrazneste, Hristos Se bucura atat de mult de pocainta, si ingerii in ceruri impreuna cu sfintii tresalta la auzul plansului pocaintei pentru ca stiu ca acesta se poate preface in bucurie vesnica!
Reply With Quote