View Single Post
Vechi 12.08.2009, 06:13:58
miki22 miki22 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.08.2009
Post despre Sfinta Scriptura

Draga Rightful, esti pe calea cea buna! Din moment ce ai inceput sa-ti pui intrebari, esti pe calea cea buna! Acum mai mult de 10 ani mi-am pus aceeasi intrebare si de atunci nu am incetat sa caut, nu numai raspunsul la aceasta intrebare ci la o sumedenie de alte intrebari. Vezi tu, esti ca un copil care inca nu stie alfabetul(vorba vine! stiu ca stii alfabetul!) si ii intreaba pe altii care sint la scoala de zeci de ani cum se face ca tu nu intelegi ce scrie in abecedar! Iar ceilalti, care au citit deja mii si mii de pagini se ratoiesc indignati, cum adica? inca nu stii literele si vrei sa stii ce scrie..
Va trebui sa citesti ambele Scripturi si Vechiul Testament si Noul, nu te codi, iti va lua ceva timp si abia dupa ce ai citit tot, vei incepe cum adevarat sa-ti pui intrebari, pentru ca pentru sirguinta ta de a le citi, Dumnezeu te va lumina si iti va trimite unele raspunsuri direct in inima ta, inlauntrul tau, uneori dimineata cind te trezesti, alteori noaptea in vis..Vei vedea atunci ce inseamna puterea Dumnezeiasca!
Si eu L-am judecat ca si tine, cum e posibil?- imi spineam- ca un Dumnezeu sa fie asa si pe dincolo?- cum poate fi atit de singeros si razbunator in Vechiul Testament- gindeam eu-si atit de Bun si Ingaduitor si Iertator in Noul Testament?, Oare nu este acelasi?Bine, bine, atunci il chema Iehova si acum Iisus, dar cum de s-a schimbat? Vei vedea o astfel de schimbare si in tine, vei vedea ca vei inceta sa-L mai judeci si sa-L acuzi de omoruri si vei deveni si tu mai iertator si mai intelegator, ba chiar un pic mai intelept!
PS- cum se pun iconitele gen Smile??
Reply With Quote