View Single Post
Vechi 12.08.2009, 10:31:56
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de orthodoxia.i.thanatos Vezi mesajul
[...]
Iti recomand sa citesti aceasta carte scrisa de un om care a luat premiul Nobel pentru descoperirile sale din fizica. O sa vezi acolo ca descoperirea nucleonilor si a electronului nu a fost o revelatie instantanee, ci s-a petrecut in timp si cu sudoare. La inceput au fost greseli in modelul presupus al atomului, dar ulterior oamenii de stiinta au realizat unde gresisera si au corectat erorile. Acum se stie cu multa precizie care e masa electronului, sarcina lui, care e structura interna a nucleului chiar si pana la nivel de quarc. Ce este mai jos ramane inca un mister si teorii sunt multe si spectaculoase care incearca sa sape mai mult in subteran... Dar sa nu confundam teoriile cu descoperirile care s-au facut si sunt acceptate de toti fizicienii, oricare si oriunde si oricand ar trai ei.

Unde vezi tu ca eu mi-am facut o noua religie (paralela) din stiinta? Am incercat eu sa-L exclud pe Dumnezeu din comentariile pe care le-am mai facut pe ici pe colo la unele versete biblice? Chiar sunt eu orb si surd daca incerc sa am mintea putin mai deschisa catre alte pareri care nu subscriu opiniilor generale traditionale privitoare la Geneza? Oare Parintele Galeriu s-a inselat si el atat de amarnic?! Nici el nu credea ca zilele creatiei au durat fiecare 24 de ore. Si el ii credea pe cercetatorii fizicii moderne si ii cita adesea. L-a impiedicat asta sa fie un crestin adevarat? Nu cred.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote