Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 31.01.2007, 20:17:36
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Sabina, nu ma cunosti asa incat nu ai dreptul sa ma faci fanatic!
Altceva nu mai vreau sa zic, pentru ca sunt fanatic, nu, bine ca merge tara pe drumul credintei, toate-s bune si frumoase,nu!, ce mai avem nevoie de vestirea lui Hristos?
Lasa ca avem in ultimul secol cativa sfinti, nu frate Grigorie? si nu ne mai trebuie pocainta si intoarcere la Dumnezeu, Lumea treieste superficial credinta, Toate Tainele le fac din obicei, se spovedesc din obicei se impartasesc din obicei, chiar isi boteeaza copii din obicei, pe cati nasi ii mai intereseaza azi educatia spirituala a celor pe care i-au botezat? Dar ce vorbesc eu care sunt un fanatic un argoant si un obsedat religios, Jos cu Oastea ca-i sectara, las ca mandra noastra tara e crestina de 2000 mii de ani, hopa ce atitudine specific sectara am, nu, gata asta este, Hristos e tinut pe masa Sf Altar si nu i se da voie sa plece de acolo, ca doar ce sa caute el in vietile noastre, doar nu promovam individualismul religios! Cum sa-l marturisesc eu pe Hristos? este preot n-are decat sa o faca, cum sa nu fac eu chef la botez si la nunta? astea sunt marea majoritate a credinciosilor tarii, daca vreti sa fiti realisti! daca nu, ne vom ascunde in sonaje si ne v-om lauda ca suntem multi ortodocsi in tara, vom critica OD, ca vezi Doamne astia se tin perfecti, se tin sfinti, le stiu pe toate, sectari fara rusine! Adevarul! Slavit sa fie Domnul
Reply With Quote