View Single Post
Vechi 12.08.2009, 16:12:06
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tazy74 Vezi mesajul
Dragă Monica,
Sa fiu sincer, până acum gandeam si eu la fel si credeam in parintele Cleopa in problema calendarului pana cand am gasit acest articol pe un blog http://nihilsinedeo.4sql.net/2009/08...menism-ascuns/
Citind articolul am inceput sa ma indoiesc despre calendarul nou sau gregorian ca ar fi cel adevarat. Dubiile mele in veridicitatea acestui calendar modificat de ereticii de catolici sunt din ce in ce mai mari mai ales stiind ca congresul de la Constantinopol din 1923 a fost condus de patriarhul cu grad masonic 33, Meletie Metaxis.
Parca s-a aratat mai suns in alte mesaje ca nu Meletie este responsabil de schimbarea calendarului.... multi altii inaintea lui altii au semnalat neregula. Ca el a condus sinodul e una, iar ca ierarhii adunati acolo au hotara e alta....
In articolul respectiv sa sti ca nu vad unde este pro-ecumenismul din partea parintelui Cleopa, pentru ca este stiut faptul ca se vor uni bisericile, si se vor uni la ortodoxie nu invers, chiar daca va fi oarecum destul de tarziu (asa spun unele profetii). Iar despre partea cu comunistii.... fragmentul ala nu spune nimic... Pai cand ceri la preot binecuvantare oricum primesti, fara spovedanie fara sa stie cine esti.... Eu nu cred ca un securist a venit sa ceara binecuvantare sa bata pe careva in puscarie, iara daca asta se intampla, atunci sigur primea mustrarea.
Hai sa nu-i judecam pe altii care evident au pacatele si greselile lor(nimeni nu il considera infailibil pe parintele Cleopa) dar care au o viata in Hristos mult peste a noastra.
Reply With Quote