View Single Post
Vechi 13.08.2009, 10:23:58
speranta's Avatar
speranta speranta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2007
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

vsovi...in tot ceea ce spui tu ai dreptate...dar nu toata lumea poate sa inteleaga ca ceea ce spui tu e spre binele omului, ca acolo pe plaja sunt multe ispite...
anul acesta am fost si eu cu familia la mare,am fost mai multi ani la rand stiu ce se intampla acolo...mi-am dorit mai mult sa merg la munte cu toate ca si acolo sunt oamenii dezbracati peste tot...dar sotul a insistat iar eu ca sa nu il supar, caci mult l-am suparat in ultimul timp... suparari care de fapt nu trebuia sa fie pentru simpul fapt ca eu ma retrag din tot ceea ce imi spune constiinta ca e pacat,caci pacate am facut multe...si totusi m-am dus, caci nu era iesire de a scapa, am negociat spunand-ui ca nu am sa ma dezbrac ,si ca o sa stau mai mult in rulota facandu-le de mancare...si a acceptat...off si in ultima zi a fost o discoteca pe plaja in care se canta numai muzica "hause"care m-a obosit psihic toata noaptea ...ceva de nedescris...de ce am fost eu obligata sa ascult asemenea muzica?...e mult de explicat.
Ma doare cand aud cuvantul "zchizofrenie"...am doi copii...dar fetita de 7 ani are autism(o forma a schizofreniei)dar mie draga asa cum e si sunt mandra de ea...imi surade ideea ca fetita mea sa fie asa ca tine...sa nu intrepretezi gresit...nu exista schizofrenie la tine... eu iubesc si ii inteleg oamenii nebuni(dar sant si oamenii nebuni intru Hristos),au si ei dreptul de a spune ceva.
Dumnezeu sa iti dea multa pace in suflet...nu toti oamenii poate sa iubesca oamenii asa cum sunt....
mie mi-a fost de folos tot ce ai vrut sa explici...bogdaproste.
Doamne ajuta!
Reply With Quote