View Single Post
Vechi 13.08.2009, 22:05:08
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de theodor Vezi mesajul
Atunci ce mai cauti pe forum? Sa ne dovedesti ca Biblia nu trebuie interpretata cum o interpretezi tu? Asta o stiam. Esti asa de superficial in exemplele tale incat m-am gandit ca trebuie sa fiu copil ca se te pot intelege, deci de aceea m-am comportat astfel. Si apoi mandria ta e asa de evidenta incat m-am gandit sa te ironizez putin... mai mult, dar nu ai inteles. Imi pare rau pentru tine.
Parerea mea este ca un asa zis 'ateu' nu are ce cauta aici. Am avut pe vremea cand eram mort [ a se citi necrestin cu adevarat ] un 'prieten' in facultate, ateu;
si era la fel de plin de ura, de agresiv, se credea cel mai inteligent, ca le stie pe toate... foarte opinionat, si batdjocoritor la adresa celorlalti;

Intrebare: aici exista administratori? Daca da, va rog citit posturile lui tiberiu, si o sa vedeti exact ce am enumerat eu;

Pe mine unul, ma doare; fix asta e cuvantul, ca o lovitura, ca o injuratura mai rau de mama sau cine stie ce sa vad chiar si aici cum sunt lasati oameni sa scrie ca omul asta ca "eu nu cred in Dumnezeu".

Si totusi noi ii lasam sa se desfasoare si sa isi scrie ratiunea aici.
Reply With Quote