Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Te repeti inutil, cee ce am spus ramane valabil, refuz sa intru in acest joc pueril off topic. Nu aveam nevoie de o invitatie pe un forum public, daca era privat fi sigur ca nu intram; iar despre prozelitism nici vorba, daca as intra pe celelalte subforumuri sa combat multe din invataturile voastre ortodoxe, poate...
|
Ei, iata ca si eu vreau sa combat invataturile voastre mincinoase, aratand radacina minciunii-EG White, cea care le-a scornit si de care vad ca ti-e teama sa le iei apararea. Refuzi sa discuti acest subiect tocmai pentru ca stii ca esti slab, neputincios si fara argumente, dovedind in acest fel ca am dreptate si eu si cei care au scris Viata profetesei voastre, combatand invataturile ei mincinoase cu ajutorul multimii de aberatii din scrierile ei si ale multor martori pe care nu ai cum sa-i contrazici. Adevarul despre viziunile si invataturile mincinoase ale EG White si implicit ale sectei voastre trebuie sa iasa la iveala. De ce ti-e frica sa ma contrazici? Ca nu ai cu ce, nu ai argumente. Asta e adevarul!! Asa ai fost instruit.