Citat:
Īn prealabil postat de Iustin32
Ei, iata ca si eu vreau sa combat invataturile voastre mincinoase
|
Puteti combate invataturile mincinoase ale adventistilor, intr-un mod mult mai limpede si mai convingator: folosindu-va de Sfanta Scriptura. Este si mai corect deoarece multi adventisti nu iau in seama scrierile Ellenei White.
Citat:
aratand radacina minciunii-EG White
|
Folositi cuvinte cam grele. Ellen White a facut si unele greseli (asemanatoare cu greselile apostolilor si profetilor din Biblie). A facut greseli cand credinta ei nu era bine conturata, a gresit cand s-a bizuit pe intelepciunea sa si nu a asteptat sa asculte glasul Domnului, etc. Dar,cu toate acestea, este greu sa contesti valoarea scrierilor sale. O faci doar daca esti chitibusar, rautacios si nesincer.
Dar, nu este nimeni obligat sa citeasca invataturile Ellenei White. Si nici barfele rautacioase ale unor doctorasi sau pastori mofturosi si mandri.
Citat:
Adevarul despre viziunile si invataturile mincinoase ale EG White si implicit ale sectei voastre trebuie sa iasa la iveala. .
|
Daca reusiti sa combateti cu Sfanta Scriptura invataturile adventiste, faceti un lucru bun.
Cat despre Ellen White: cred ca ar fi bine sa deschideti un alt topic si voi incerca sa va raspund in detaliu. Desi, nici eu nu sunt un "fun" al Ellenei White. Totusi, nu-mi plac scornelile si interpretarile inguste ale unor oameni cu un caracter urat (gen DM Canright).