Eu am indoieli ca nu are alta femeie. Cred ca nu are amanta, dar cred ca exista totusi cineva care-i starneste interesul. Nu e chiar indragostit e doar atras, deci poate linistit sa nu spuna ca are pe altcineva chiar si preotului. Poate exista cineva care ii da imaginea ca uite ce as putea sa am, uite ce interesant ar putea fi... nu neaparat cu persoana respectiva ci in ideea ca sunt si alte femei ca ea care ar fi disponibile pentru el.
Un om credincios, nu renunta la casatorie asa, doar de plictiseala. Un om credincios, daca gaseste nemultuiri in casnicia sa incearca cumva sa le rezolve... e interesul lui, doar casnicia e crucea cu care merge spre vesnicie.
In conditiile in care tu nu esti cea mai imposibila femeie, cicalitoare, rea, urata, lenesa, egoista, care nu tii niciodata cont de el si bietul om o fi renuntat de mult sa mai discute cu tine ca nu are cu cine... etc, in conditiile in care nu esti chiar asa, ceea ce face el nu vine de undeva.
Mai scrie-ne despre voi, cum v-ati casatorit? Ai grabit cumva tu casatoria?
Stia ca tu nu poti avea copii cand v-ati casatorit sau dupa aceea ati aflat amandoi?
Cum a primit vestea ca nu veti avea copii vostrii?
Ati mai discutat pe acest subiect?
De ce in 9 ani de casnicie nu ati infiat deja copii?
Chiar e 100% sigur ca nu poti avea copii? de ce?
Au existat schimbari in comportamentul lui? De cand pare plictisit?
Mai spune-ne cate ceva, poate tot vorbind gasim pe unde o fi buba aia.
|