mihailt, poi domnule, dumneata crezi ca sectantzii sau ereticii sau diavolii sau oamenii pacatoshi mint totdeauna? shi daca ei mint uneori atunci musai tu ai dreptate cand mintzi dumneata shi ei spun adevarul? ei mint daca mint atunci cand mint ei, in alte locuri, poate referitor la canoane sau la ce shtiu eu ce shi nu mint ei la ideiile cand combat ceea ce sustzii dumneata prin mitomanie patimashe... caci atunci tu mintzi shi nu ei... iar acuzarile tale sunt irelevante caci tu ii acuzi ca mint in alte privintze, lucruri care nu au legatura cu logica discutziei sau cu subiectul decat tangentzial... deci daca eshti conshtient de faptul asta am impresia ca tu ai impresia ca eshti infailibil iar daca trebuie sa recunoshti ca nu ai dreptate in ceea ce sustzii ii acuzi pe altzii de eres, de secta, de cadere sub canoane, ca prin compromitere sa creada altzii ca defapt ei mint shi nu tu... dar uneori e evident ca nu ei mint ci altzii... shi ma mir cum persishti atunci in a-i combate batjocoritor shi in acelashi timp sa le spui frate... poi pe fratzi nu-i acuzi de eres shi de sectarism fiindca dca se demonstreaza ca ei nu sunt atunci automat asta implica faptul ca tu eshti... findca mincinosul care acuza shi aduce banuieli neintemeiate cade sub vina pe care o ridica... deci nu te mai juca cu acuzarea... ca fata asta morgana nu tzine de argument atunci cand trebuie sa acceptzi ca te-ai hazardat shi te-ai lasat amagit de speculatzii sau de false interpretari... asha ca iara te iert shi imi cer iertare ca m-am amestecat... in devierea asta de la subiect.
|