Uite un truc psihologic ca sa-i starnesti interesul. Fa-l sa inteleaga ca el nu e totul pentru tine, ca iti vezi de viata si ca nu e asa sigur ca te are si ca esti total a lui si pt totdeauna. Poate s-ar putea intampla sa puna mana pe tine alt barbat. E adevarat ce zice cristina. Cand barbatul e f sigur ca femeia de langa el e f sigur a lui si ca nu exista nici un pericol s-o piarda incepe sa fie atras de alte femei si pe ea o vede ca un obstacol. "De n-ar fi ea, uite, as putea fi cu asta, sau cu asta, sau uite asta". Asa ca, acuma contra-ataca. Sa vada ca nu esti totusi asa legata de el si oricand ai putea fi fericita cu altul. In nici un caz sa nu-l inseli, ci doar sa fii f independenta si disponibila pt altii astfel incat sa observe el lucrurile astea. Toate astea nu-s teoriile mele, le-am auzit de la un dr. psihiatru.