Citat:
În prealabil postat de maya
stiu ca este un pacat mare sa judeci preotii si stiu si ca este o cruce greu de purtat pentru ei.dar am cunoscut multi studenti la teologie si la elevi la seminar si pot spune ca motivatia multora de a se preoti nu era ca asta este chemarea lui, ci ca asa au o paine de mancat.imi pare rau, dar aici este vina capeteniilor bisericii care permit sa ia nastere atatea facultati de teologie care scot "preoti pe banda".decat zeci de facultati de profil, mai bine cateva si bune.
|
Asta e adevarul.Dar si mai grav e ca unii nu au absolut nici o tangenta cu trairea ortodoxa,asta apropo de ce am auzit despre un camin seminarist bucurestean,unde se tineau cele mai scandaloase petreceri.Si ganditi-va ca acestia sunt viitorii nostri preoti,astfel ca nu e greu de imaginat de ce fi in viitor in B.O.R.Mai ales ca mai nou,daca nu era de ajuns,invata prin tari staine teologia,invatatura evident corupta,eretica.Dar stati ca si in tara,prin ecumenismul practicat la nivelul B.O.R. a aparut "biblia" ecumenista,ca doar s-a "modernizat" si ea nu,nu mai corespunde realitatii.Asadar,nu mai e de mirare ca in viitor,in biserici si manastiri se va face toata lucrarea satanica.:(
Doamne ajuta.