Subiect: disperata
View Single Post
Vechi 15.08.2009, 15:44:21
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pusichet Vezi mesajul
cred ca a intervenit plictiseala, rutina, monotonia ,pentru ca noi am facut totul impreuna, cumparaturi, mincare, curatenie,vizite la parinti, la medic etc.

faptul ca am stat impreuna ca niste closti, a ajuns la saturatie, pentru mine ca femeie imi placea sa fiu permanent cu el, dar probabil ca la el a ajuns la limita.

intr-o discutie de a noastra imi zicea ca ar fi bine sa mai iesim si singuri la cumparaturi, nu numai impreuna. Practic a zis ca isi doreste un pic de libertate

pentru mine, socul de aici provine, pentru ca fiind totul bine si intelegindu-ne asa de bine, deodata sa-mi spuna ca el nu este fericit pur si simplu m-a marcat.
Draga pusichet, sa stii ca multi barbati sunt asa si chiar multe femei. Si este o ideea foarte sanatoasa la baza acestei idei de a avea si libertate: daca fiecare are si domenii ale lui, numai ale lui, si se simte liber sa aiba si cu altii activitati, si chiar le are, atunci cuplul are mai degraba de castigat, se reintalneste improspetit.
Stii cumva textul mui Khalil Gibran despre casatorie, din Profetul? Sa vad daca il gasesc. Acolo se spune foarte frumos asta. 'Sa stati la aceeasi masa, dar sa nu beti din aceeasi cupa'.
Este un text superb. Il postez in mesajul urmator.

Sotul meu mi-a spus de la inceput asta, si a avut dreptate.
Cred ca este cu atat mai adevarat cand unul din cei doi au avut parinti posesivi, sau care ii controlau mereu.

Cat despre boala, da, este greu cateodata de suportat zi de zi dar daca te iubeste cu adevarat nu cred ca asta sa fie un motiv serios. Pur si simplu e greu cateodata, atat.
Cel putin asa mi se pare mie.
Curaj!