View Single Post
Vechi 15.08.2009, 16:52:11
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Inainte de a-ti raspunde am si eu o intrebare la tine: de ce incepi atatea topicuri care se invart cam in jurul aceleiasi teme si apoi dispari?
Poate ar fi momentul sa ne spui si noua parerea ta personala referitoare la aceste subiecte,eu asa zic si atunci putem dezbate cat doresti.
Ma scuzati ca raspund atat de tarziu, dar am fost plecat vreo 2 saptamani si nu am avut acces la internet.
Intreb pentru ca si eu ma simt atras de aceste lucruri.
Sunt unele care par sa fie psihologice, stiintifice, si nu apare nimic legat de diavol in ele.
Cum sunt sigiliile.O metoda de a crea un sigiliu presupune sa scrii o intentie si sa iei prima litera a fiecarui cuvant, construind apoi cu literele obtinute un semn, dupa imaginatie.Se presupune ca actioneaza asupra subconstientului, asupra acelei parti ascunse a mintii umane la care nu avem acces in mod normal dar care ne influienteaza actiunile si care are o putere mare asupra actiunilor noastre.Subconstientul receptioneaza imagini vizuale.
Asa ca practic este programat sa se manifeste intr-o anumita directie.
Sunt sigur ca multe ritualuri si simboluri de fapt au chiar acest scop, sa aduca in fatza (bring forward) unele aspecte ale persoanei si sa le permita sa se manifeste in conditiile in care acestea sunt inhibate de sablonul (pattern) de gandire si de perspectiva limitata care au fost programate de-a lungul vietii de societate, mediu, etc.
Reply With Quote