View Single Post
Vechi 15.08.2009, 23:13:36
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de consuela Vezi mesajul
A reusit cineva sa combata gandurile externe de la spiritele malefice (sa fie clar ca nu ma refer la voci!) si cu care nu sunteti de acord, induse cu forta ? Care e calea ?-in afara de diverse rugaciuni scurte/lungi pt ca efectul e zero -am probat. La mine a mers alta metoda dar nu stiu cat timp ma va mai dura...oricum as vrea si alte pareri, de rezerva.
Despre ginduri (parere personala)
Cele mai multe ginduri,nu sint ale noastre.Ele exista,noi le culegem.Ale noastre sint cele care le formam.Si,datorita faptului ca nu ma cunoasteti,va descriu un experiment personal,executat in urma cu multe luni de zile,revelant pentru mine (sf pentru multi)
Era duminica seara si la biserica (dimineata)se predicase despre Maria egipteanca.Foarte probabil ca eram deprimat.La amintirea despre gradul de sfintenie la care ajunsese,zdrobindu-si trupul si vointa personala incit nici pamintul nu-l mai atingea in mers,m-a luat plinsul si cu greu am adormit.Cind am deschis ochii dimineata,ea era tot in mintea mea.Am plins toata ziua,si am mentinut constant gindul la ea (nu a fost foarte greu,caci eram in starea in care eram).Dupa masa,la ora 18,m-am oprit,eram obosit psihic.Am ascultat/urmarit pe mine sa ''vad ce se intimpla''.Privirea mi-a ''fugit'' fiind orientata spre geam.Si...am zarit gindurile.In secundele urmatoare,dupa ce mi-am revenit din stupoare,mentalizarea a fost''cine sint eu'' si cuvintul ''ciurda'' care se referea la intelegerea non-verbala ce o avusesem in zecimile de secunda in care ''privisem''.
Nebunia/mindria/fala/timpenia/boala etc,etc...am trait-o PERSONAL si nu e credibila decit pentru mine.A fost a treia (si ultima pina acum)din cei 9 ani trecuti de la prima experienta.
Ca urmare,gindurile exista si noi le inmultim cu ale noastre.
Cei interesati de mai mult,(DACA sint),raspund pe privat.De fapt,numai cei MOTIVATI pot intelege.
Doamne ajuta.
Reply With Quote