Citat:
Īn prealabil postat de ai2
Religia e un calmant pentru stresul mortii de care suntem constienti ca este inevitabila. Asta referitor la capitolul moarte pentru religia isi are rolul sau si in alte momente ale vietii cand, de cele mai multe ori, nu se poate face o diferenta intre religie si superstitie.
|
Si totusi, nu v-ati pus macar o data in viata intrebarea: daca exista Dumnezeu? daca exista viata vesnica? daca........daca.....daca.....
Iar in ce priveste religia si superstitia, intre cele doua e o diferenta ca de la cer la pamant, nu se leaga intre ele.
Si daca moartea este inevitabila asa cum recunoasteti, ce veti face totusi daca dupa moarte va veti pomeni in fata Tronului la Judecata, in fata Dumnezeului pe care L-ati renegat in viata pamanteasca?
Veti putea spune: Doamne, n-am stiut ca existi, iar eu pentru asta Te-am hulit si mi-am batut joc de tot ce este sfant?

Sau veti spune: Doamne, ai venit pe lume sa te rastignesti pentru altii, nu pentru mine, pentru ca eu am fost al lui satan, lui i-am slujit pe pamant deci....nu-Ti recunosc jertfa; si atunci Domnul va spune:fie tie dupa voia ta, mergi de slujeste in continuare stapanului tau.
Simplu ca buna ziua, nu? pentru ca vrem sau nu sa recunoastem, Iisus Hristos nu a fost si nu este o legenda; El a venit o data si S-a rastignit dar a doua oara nu se va mai rastigni ci va veni ca Judecator.
Cu asta am incheiat subiectul, cu ateii care au ca stramosi maimutele nu cred ca se va ajunge vreodata la un numitor comun;atat mai am de spus: sa dea Dumnezeu sa nu va fie de marturie la judecata ceea ce vi s-a spus pe acest forum!