buna
Toti suntem pacatosi
se spune ca nu putem pacatui cat poate Dumnezeu ierta.nu exista om care sa nu fie viu si sa nu greseasca.
Dumnezeu este peste tot.este langa tine chiar in acest moment, este in gandul tau chiar este peste tot. trebuie doar sa-i ceri ajutorul.
se spune ca trebuie sa te rogi cu mintea - inima nu cu buzele.gandestete bine la aceste vorbe.rugaciunea trebuie simtita in inima.
incearca sa te rogi in fiecare dimineata si in fiecare seara.ia o carte de rugaciuni acolo sunt rugaciunile de dimineata si rugaciunile de seara.aprinde o lumanare si puneo la o iconita si spune:
Preasfanta si Inalta treime, primeste dragostea mea inaintea Ta si arde in focul Dumnezeirii Tale faradelegile mele si sterge multimea rautatilor mele si da-le ingroparii si uitarii Tale.Amin
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, fa bineprimita lumina darului meu si o du inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru pentru iertarea pacatelor noastre.Amin.
Sa faci cate 3 inchinaciuni pana la pamant inainte de rugaciune si dupa rugaciune.
Citeste din Sf Scriptura macar cate un capitol pe zi.din Noul testament.dar nu te grabi cand citesti.citeste sa intelegi.
In rugaciunea ta Roagal pe Dumnezeu sa te invete cum sa te rogi.Multumestei lui Dumnezeu ptr toate si cerei sa ierte pacatele noastre.
Incearca sa zici fara incetare in gand la orice ora din zi si din noapte:
DOAMNE ISUSE CRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU, MILUESTE-MA PE MINE PACATOSUL.
Fi milostiva.Nu judeca pe cel caruia i dai ptr ca nu stii de ce a ajuns in acea situatie.
Spovedestete si inpartasestete cat mai des.macar in marile sarbatori de peste an. Impartasania este trupul si sangele lui Dumnezeu.
O data sa spovedit o femeie si lantrebat pe preot cum poate sa creada ea ca painea si vinul este trupul lui dumnezeu?ea nu poate crede asa ceva.Parintele sa rugat lui Dumnezeu, Doamne fa ceva si aratai femeii adevarul.Iar femeia cand ia venit randul sa se impartaseasca aceasta a vazut in potir carne si sange.este o intamplare reala , nu povesti.
Nu sunt un preot sau calugar, ci decat un alt pacatos care se straduieste sal caute pe Dumnezeu.
Vei vedea ca te vei simti din ce in ce mai linistita ,dar sa ai rabdare si iar rabdare.
Si incearca sa mergi la biserica in fiecare Duminica.Cand esti in biserica , nu te uita la altii cum sunt imbracati sau stai la povesti cu altcineva , ci te roaga ca si cum ai fi doar tu cu Dumnezeu.Biserica este casa Domnului, nu uita.este mereu deschisa.
Cand te rogi nu te gandi la nimic altceva decat la rugaciune.
Doamne ajuta.
|