Subiect: atei
View Single Post
Vechi 17.08.2009, 14:16:00
getagrip getagrip is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2009
Implicit

Veveritza, depinde la ce te referi cand ma intrebi daca mi-e frica de moarte. Deocamdata mi-e frica de moarte, pentru ca mai am multe de facut in viata asta si nu vreau sa se termine. Ideea ca as fi comunist este o aberatie. Faptul ca Petre Tutea a fost dusman al regimului comunist nu inseamna automat ca este prieten al democratiei. Petre Tutea a fost un om de o calitate morala indoielnica care a promovat ura si intoleranta. Crestinii nu au niciun motiv sa se mandreasca cu el.

eclat_de_lune, pariul lui Pascal, pe langa faptul ca e o definitie a lasitatii, e un mare non-sens si nu e realizabil. Dupa cum bine a zis ai2, exista o mare varietate de zei, deci oricum nu ai de unde sa stii ca ai facut alegerea corecta.
Am intrat pe forumul asta din intamplare, am citit cateva subiecte si am hotarat sa-mi spun parerea. Daca nu va plac parerile altora (desi, daca e sa ne luam dupa Biblie, trebuie sa va bucurati ca am aparut, pentru ca e o ocazie buna sa va testati credinta), exista "The God Method": eliminarea contestatarilor. Metoda testata si eficienta.