View Single Post
Vechi 17.08.2009, 15:06:23
mariusfig mariusfig is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.08.2009
Religia: Ortodox
Implicit

dupa parerea mea , exista anumiti oameni care conduc totul
oare de ce exista si au existat mereu servicii secrete?nu ptr a conduce?a afla tot?a spiona?cine sunt aceste servicii?acestea au existat si acu 2000 de ani si exista si in prezent.
viitorul unui popor este influentat de anumie cercuri si interese
de ce pana in 2001 nu prea se auzea de teroristi?cine sunt teroristii?
acum auzi din ora in ora.
afganistan iran si alte tari din orient de ce au fost ele cucerite sa zic asa de americani?
totul se invarte in jurul unor interese si ne indreptam catre un singur conducator mondial.
Evreii?mai cititi putin.holocaustul tot de evrei a fost creat.Nu de nemti.Evreii se casatoreau intre ei sa nu se piarda averea.In sat la bunicii mei pana la vremea holocaustului 75% din pamanturi erau ale evreilor.Lumea este condusa in prezent de catre evrei.Pana si in romania evreii conduc destinele tarii.Pana si revolta de la 1907 a fost planuita de evrei.Romania este condusa de la 1848 de grupele de interese evreiesti.Nici marea loja masonica a romaniei nu a putut sa se impuna evreilor acu 100 de an si nici acum.
Nu noi decidem daca suntem bogati sau saraci.Viitorul nostru este influentat de catre anumite cercuri de interese.Guvernatorul Isarescu, de ce este guvernator din 90 in coace.el a fost crescut ptr a fii guvernator al bancii romaniei, este mason, basescu este mason toti marii sefiii de institutii sunt masoni.sa nu va asteptati ca cineva o sa sara isus si o sa zica "stiti eu sunt mason".
ma opresc aici.ma iertati daca am suparat pe cineva.
Numai Dumnezeu stie ce va fi de noi.
Nu ne ramane decat sa ne rugam bunului dumnezeu sa fie milostiv cu noi pacatosii.
Reply With Quote