View Single Post
Vechi 17.08.2009, 21:32:43
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Draga "ratacita", lasa raului gandurile rele. Sunt de la el, asa ca lasa-l sa faca ce vrea cu ele. E problema lui. Dumnezeu este izvorul vietii tale, asa cum este ea acum, dar esti vie - asta este esentialul - si asa vei fi atata timp cat esti cu sufletul la El. Nici nu stii cat de mult te iubeste Dumnezeu atunci cand suferi dar sa stii ca se si intristeaza putin cand vede ca inca nu ai inteles cum trebuie faptul ca problemele lumesti, materiale, nu au nici o importanta, chiar nici o importanta. Te asigur ca stiu ce spun. Am trecut prin situatii extrem de complicate in viata si nu vedeam nici o iesire, absolut niciuna dar, asa murdar si pacatos cum sint, m-am lasat in voia lui Dumnezeu si am supravietuit si am trecut peste toate greutatile pe care eu le vedeam imposibil de rezolvat. Habar nu am cum am reusit. Dumnezeu Si-A facut mila de mine desi eu nu am nici un merit ci din mare mila Sa m-A trecut peste toate prapastiile. Asadar, draga mea "ratacita", cum iti spui tu, alunga de la tine gandurile proaste si lasa-te in voia lui Dumnezeu. Invata rabdarea si, cu ajutorul lui Dumnezeu, vei reusi. Astept sa ne trimiti un zambet. Stii ce bine face?