View Single Post
Vechi 18.08.2009, 11:02:55
antonio antonio is offline
Member

Data înregistrării: 11.04.2007
Locație: Italia
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru antonio
Implicit

Citat:
În prealabil postat de casandrasa Vezi mesajul
Iti spun nu numai din proprie experienta,dar si in urma a ceea ce am vazut,si crede-ma vorbesc in cunostinta de cauza!!!Banii astia NU DUREAZA!!!Asa cum vin,asa se duc,ba la un moment dat inzecit!Acum castigi,dar dupa o vreme o sa pierzi,si am vazut oameni ruinati din cauza jocurilor de noroc.Cand o sa incepi sa pierzi vei vrea sa recuperezi ce ai pierdut,si tot asa.....e boala grea!Nu cunosc pe nimeni care sa se fi imbogatit in urma jocurilor de noroc.Sunt intr-adevar perioade cand castigi,dar cat pierzi dupa....

Si nu mai stiu cine mi-a zis,parca un preot,dar mai bine te milostivesti de saraci din banii castigati din munca cinstita,decat din astfel de castiguri,nici eu nu am inteles,am zis ca oricum saracii se bucura,dar nu-s primite ''pomenile'' astea....stiu,te gandesti ca astfel iti mai speli din pacate...poate stie cineva sa ne explice de ce nu e tocmai bine sa dai din banii castigati la jocuri de noroc.
Dar de ce nu pot fi considerate ca o munca? Pariurile nu sunt un joc de noroc ca pokeru', ruleta sau slot-machine. Iti trebuie o doza de noroc dar daca nu ai un money management foarte bun, daca nu ai rabdare si te arunci pe primul meci poti pierde tot ce ai castigat.
Multa lume crede ca din pariuri faci bani usor. In mesajul tau (cred ca) vorbesti despre "aia" care pun 20 de meciuri pe un bilet cu 5 lei si doresc sa dea tunu'. Dar e foarte greu. Mereu sunt surprize.
Dar putem evita si surprizele. Eu pierd cam 2 ore pe zi citind ultimele noutati despre echipe. La fel si cand pun pariul; 90 de minute pentru ca ma uit la meci.
Deci nu e chiar asa de simplu...
Reply With Quote