Subiect: ajutor!
View Single Post
Vechi 18.08.2009, 12:35:36
belle123 belle123 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de someone199 Vezi mesajul
Sunt o adolescenta si nu de mult m-am desfranat.Problema este ca nu pot scapa de poftele trupesti,fara sa vreau ma gandesc tot timpul la ele.Acum cateva luni am vrut si sa ma sinucid din mai multe motive.I-am si intorS spatele Lui Dumnezeu,refuzam pur si simplu sa mai cred in El.Important este ca am reusit sa trec oarecum peste asta.Acum ma simt vinovata pentru ce-am facut si vreau sa ma reintorc la credinta cea dreapta.Sunt o foarte mare pacatoasa,recunosc...Vreau sa ma reintorc la Dumnezeu,am si inceput cu rugaciuni si lecturi din sfanta Biblie si alte carti duhovniesti,insa simt ca nu-i de ajuns.Cu parintii n-am curaj sa vorbesc despre asta.Va rog sa ma ajutati si pe mine sa revin pe drumul cel bun.
buna! nu te mai gandi sub nicio forma la sinucidere, viata e prea frumoasa ca sa o pierzi! vorbeste cu parintii tai, nu alerga sa ceri ajutorul strainilor, parintii ar tb sa-ti fie cei mai buni prieteni! daca chiar nu reusesti, poate ai o prietena, o sora sau ceva consilier pe la scoala..
invata, instruieste-te, daca vrei sa fii independenta! nu te mai invinovati pentru nimicuri! nu face prostia sa te mariti acum din cauza asta, daca vrei sa fii emancipata, altfel ajungi la cratita!
iti inteleg varsta si iti dau cel mai pertinent si rational sfat: nu te mai invinovati aiurea, lasa gandurile negre si respecta-te! mult succes la scoala si in viata!
Reply With Quote