View Single Post
Vechi 18.08.2009, 12:46:28
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Intr'o vreme in care "credinciosii" abia mai cred in viata de apoi si in Sfanta Treime, in Sfintele Taine, in post si rugaciune, devine aproape comic sa mai vorbim despre un ruj si despre un cercel in plus. Zilele trecute imi spunea un parinte tocmai aceasta, cum ca isi da seama ca oamenii nu mai au credinta ! Cata durere si cata indepartare de cele sfinte.

Personal, orice retus adus fapturii lui Dumnezeu este o neincredere in Creatorul si Proniatorul a toate.
Cautati la Sfintii Parinti si identificati'va cu cuvintele acelora, de aveti inima sincera in a cauta credinta cea dreapta si bunacuviinta.

P.S. Cum ar fi sa o pictam pe Maria Egipteanca machiata si imbracata dupa ultima moda?
Nu, ci abia dupa intoarcerea ei, aceasta s'a facut vrednica de harul lui Dumnezeu.

Reply With Quote