View Single Post
Vechi 19.08.2009, 13:20:38
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit Dar am de ales...

Citat:
În prealabil postat de catad2008 Vezi mesajul
Parerea mea este ca nu e nicio problema, atata timp cat te simti ortodocsa inauntrul tau. Cazul tau e unul special. Nu cunosc in profunzime diferentele de rit dintre cele doua biserici - cea ortodocsa si cea catolica - deci nu pot emite decat o simpla opinie. Oricum, cred ca mai importanta este trairea, iar cum tu nu ai de ales, sunt sigur ca Dumnezeu iti cunoaste sufletul si nu ia seama la faptul ca intri intr-o biserica catolica.
Poate un preot ortodocs ar fi in masura sa te lamureasca. Multumesc pt. ca mi-ai dat sansa sa imi exprim parerea. Numai bine.
Multumesc si eu si la fel, iti urez numai bine! >:D<
Dar am de ales, numai ca voiam sa aflu niste opinii referitoare la participarea la o slujba catolica, si daca unii privesc acest lucru ca pe un pacat sau dimpotriva, nu vad nici o problema. Mie nu imi place ideea de a participa la ele si nu sunt constransa de imprejurari...era doar o posibilitate si atat. Am ales deja..si am optiunea de a ajunge si la Biserici Ortodoxe, numai ca nu chiar in fiecare Duminica pentru ca sunt la o distanta considerabila ((((((
Reply With Quote