Citat:
În prealabil postat de cristina2012
Aha, te-ai indragostit de mai multe ori, deci ai patit ca toata lumea. A existat o atractie, putin sentiment dar si cunoastere, analiza... decizia majora nu ai luat-o doar in baza sentimentului ci si in baza analizelor (chiar in ciuda sentimentului). Deci nu ai fost atat de rationala pe cat dadeai indicatii, dar nici fara-de-minte. Cam asta e calea de mijloc.
Sa fiti iubite! 
|
:))) Nu am afirmat ca ar fi ceva rau sau imposibil sa iubesti pe cineva de la prima intalnire sau de la a 10 a, fiecare procedeaza cum simte ( chit ca este egoist sau uita de sine din iubire...insa eu nu pot simti chiar asa), dar de aici si pana la a numi pe cineva Ales/a ar trebui sa se ia mai multe in considerare...sa nu mai zic pana la pasul Casatorie

. In opinia mea Alesul/a este acea persoana care s-a dovedit a fi asa...in timpul celor 3-40 de intalniri, dar nicidecum nu numesti o persoana de pe strada " Alesul" doar pentru ca esti intr-o dispozitie de indragosteala...cam asta voiam sa spun. Trebuie si putina luciditate, in viata nu cred ca totul trebuie sa fie un mare si ilogic nor de indragosteala...mai conteaza si asupra carui crestet se abate acest nor totusi :)))) Cred ca trebuie sa existe si un echilibru in viata
Doamne ajuta si multa iubire!