Imi pare rau din anumite puncte de vedere, dar m-am hotarat: vreau sa mor. Am decis sa spun asta pentru ca vreau sa ma asculte cineva cand ma plang de una si de alta.
Motive:
- verisoara mea draga zice ca se intalneste cu mine de ceva timp, dar nu se intalneste. Sta la Puiul ei; sa-l prajeasca si sau sa-l faca shaorma; pe varul ei n-o sa-l mai vada niciodata - a vrut-o, o s-o aiba
- mama e mai tot timpul ocupata cu serviciul. Vrea sa adune bani ca sa ne faca bine, dar vreau si eu, ca un copil idiot ce poate sunt sa aud si eu glasul mamei. Oricum, n-o sa mai cheltui banii aiurea si n-o sa mai fac dezordine si mizerie
- am ratat un examen la facultate care era restanta a 3-a oara; oricum sunt in anul suplimentar
- locul unde lucrez e destul de comod, dar iau putini bani. Am cautat ceva mai bun, dar n-am gasit si nici nu mai am chef sa caut
- incerc sa creez ceva frumos (literatura), dar nu-mi iese. Altii scriu porcarii si le iese
- nimeni nu-si prea aminteste de mine. As vrea sa mai aud de colegi din liceu, prima facultate - la care am renuntat ca prostul... Si nu mai am chef ca numai eu sa sun
- si era important, dar e ultima: nu am si eu o fata care sa mai ia in barte, sa ma mangaie pe suflet, s-o iau in barte si sa-i spun cat de mult o iubesc, sa stea langa mine cand invat. De 8-9 ani vreau si eu pe cineva. Altii isi gasesc de la 12-13 ani pe cineva si eu am niste neorociti de 24.
Nu o fac azi, dar iau eu un pumn de medicamete intr-o zi cand o sa fiu singur pentru mai mult timp. De data asta o sa iau destule, ca sa fiu sigur ca nu mai scap cu viata. Toti isi vor da seama ca am fost un baiat bun debea dupa ce n-o sa mai fiu... ??? Oricum, in Iad n-o sa mai am speranta ca o sa intample ceva bun, asa cum am sperante desarte acuma.
|