Citat:
În prealabil postat de doruzak
Parerea mea. Mai are cineva alta varianta?
|
Da, eu sunt foarte de acord cu tot ce spui si chiar asa stau si lucrurile. Acum totusi, daca stau si ma gandesc...femeia poate ca nu ar fi devenit niciodata asa de la sine, ci tot pentru ca s-a constatat ca anumiti barbati numai asta apreciaza in detrimentul femeilor serioase, decente si bune gospodine.
Nu stiu cine este vinovatul in tot acest lant al slabiciunilor, dar cu siguranta nu numai femeia....toate au o interdependenta.
Tu vorbesti prin prisma barbatului crestin, insa aceste femei nu sunt crestine...mesajul lor nu se adreseaza barbatilor crestini, se adreseaza naturii instinctuale a barbatlui...a punctului lui slab. Nici eu nu consider ca e vina femeilor 100 %, pentru ca daca nu ar fi incurajate de atatia barbati...ele nu ar exista pur si simplu. Daca toti ar prefera femeia crestina, mama, sora,buna gospodina cu sortul la gat sau citind paraclise....nu ar mai fi nici macar 1 care sa defileze cu fustita de 10 cm pe strada

Gandeste-te ca noi pana la urma suntem raspunzatori pentru sufletul nostru in primul rand si nu putem pretexta ca femeia cu pieptul voluptos este raspunzatoare pentru caderea a 100 de barbati crestini...vine intrebarea, dar barbatii aia nu aveau discernamant, Dumnezeu i-a lasat pe post de animal biped pe pamanant? Eu nu cred asa ceva...si tocmai pentru faptul ca barbatii se lauda cu firea lor instinctuala peste tot si poligama...femeile au simtit nevoia de-a lungul timpului sa impace toate " firile" care CICA ar exista in Barbat.
Chiar constat ca modelul barbatului a devenit unul de urmat si in randul femeilor...peste tot aud numai " Asa sunt barbatii, ei nu pot fi fideli toata viata, ei se lasa prada instinctelor, ei nu sunt monogami prin natura lor!"....insa eu nu cred deloc tampeniile astea si daca numai mi-as prinde sotul cu coada ochiului spre vreo domnisoara....pac una peste cap :)), ca mi-as da seama ca intr-adevar barbatii nu sunt decat animale care trebuiesc manate cu biciusca

. Si daca as fi crezut vreo clipa in langosii astia din partea barbatilor si as fi crezut ca intr-adevar asa sunt toti, nu as fi fost maritata acum :D
Asadar si prin urmare....poate ca ar fi timpul ca macar barbatii crestini sa nu isi mai fluture steagul cu mesajul " natura instinctuala" pe care nu prea o pot controla...pentru ca restul oricum fac asta inaintea altor calitati personale

Femeile sunt firi mai slabe...si totusi ....
Doamne ajuta!