View Single Post
Vechi 20.08.2009, 19:37:10
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Piatra, Stanca de Neclintit a Veacurilor pe care e cladita Biserica este Hristos si nu nisipul miscator al teoriilor omenesti. Sentimentul religios poate sa fie bun si inaltator, insa cand temelia religiei nu e formata din crezul apostolilor si invatatura Domnului nostru Isus Hristos, stai si te intrebi: oare aceasta sa fie Biserica Lui, sau e doar un jalnic surogat biruit deja de "portile iadului"?

"20. Zidiți fiind pe temelia apostolilor și a proorocilor, piatra cea din capul unghiului fiind însuși Iisus Hristos.
21. Întru El, orice zidire bine alcătuită crește ca să ajungă un locaș sfânt în Domnul,
22. În Care voi împreună sunteți zidiți, spre a fi locaș al lui Dumnezeu în Duh." (Efeseni 2)

1. Iar îngerului Bisericii din Sardes scrie-i: Acestea zice Cel ce are cele șapte duhuri ale lui Dumnezeu și cele șapte stele: Știu faptele tale, că ai nume, că trăiești, dar ești mort.
2.Priveghează și întărește ce a mai rămas și era să moară. Căci n-am găsit faptele tale depline înaintea Dumnezeului Meu.
3.Drept aceea, adu-ți aminte cum ai primit și ai auzit și păstrează și te pocăiește. Iar de nu vei priveghea, voi veni ca un fur și nu vei ști în care ceas voi veni asupra ta. (Apocalips 3)