View Single Post
Vechi 20.08.2009, 19:44:45
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Hai sa nu exageram. Era vorba de porturi ostentative "sexy". Era vorba ca cineva iti baga fundul mulat pe haina in fata intr-un moment neprielnic. Femeile care stau pe partea lor si imbracate decent nu-mi trezesc nici un dezgust si nici patimi. Si oricum nu-ti imagina ca era vorba de erectii si altele. Era vorba de caderea cu gandul spre pacat! Cand interpretati lucrurile aveti grija ca s-ar putea mikiduta sa va sopteasca raspunsurile. Si raspunsul vostru sa ajute la caderea altora. Eu propun sa nu taram lucrurile sfinte si canoanele in mocirla caderii noastre si a gandirii noastre lumesti.
Scuze, nu era vorba de tine si nici de un lot de barbati, era vorba despre aceasta seninatate cu care afirma barbatii in general ca sunt " mai instinctuali". Eu cred ca oamenii ( barbati si femei) sunt cum vor sa fie...sau cum isi propun sa fie. Omul are in el posibilitatea si vointa de a lupta cu ceea ce contravine firii lui ( atata timp cat este in deplinatatea facultatilor mintale)...si nicidecum de a afirma senin " Noi suntem mai slabi, noi suntem mai instinctuali, sau noi suntem mai coruptibili ". Eu cand aud asemenea afirmatii imi suna cumva " Asa sunt eu si nu am ce face!"
Altceva...cred ca sunt foarte neintelegatoare cu acest aspect al instinctualitatii ( in orice context) pentru ca eu personal am vrut si am crezut sincer in existenta barbatului care este fidel 100% partenerei de viata ( sotiei) ...fara astfel de interventii ( caderea in pacat la vederea genelor unei femei, unui posterior sau a mai stiu eu ce) pe care eu le consider in aceeasi oala a infidelitatii ( fie ea cu gandul sau cu fapta). Am observat mai mult o tendinta de genul din partea barbatilor decat din partea femeilor ( pe mine personal nu ma duce in ispita un barbat in pantaloni scurti, sau un maieu mulat pe patratele...pot spune insa ca o persoana arata bine sau e interesanta, dar numai per total, dar cam atat). Nu pot intelege excitarea la vederea unui bust generos- separat de persoana per total :D si atunci mi se pare ca nu mai poate fi ceva asa de superficial cum s-ar vrea sa fie.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni...dar asa gandesc eu de cand ma stiu si nu de acum.
Doamne ajuta!
Reply With Quote