Subiect: atei
View Single Post
Vechi 20.08.2009, 21:52:17
8NihilSineDeo9 8NihilSineDeo9 is offline
Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

@ Fani71

spui ca un ateu nu trebuie sa fie indiferent - indiferent fata de ce anume? .. sa cerceteze bine inainte sa critice - pai asta ar trebui sa facem toti .. sa fie cinstit cu el insusi - poate considera ca este .. sa nu dispretuiasca ceea ce nu intelege - eu tind sa cred ca ateii refuza sa creada ca ar exista "un inteles" mai presus de al lor. Sunt oare atei care sa recunoasca existenta unei realitati spirituale ce nu poate fi perceputa, care se afla dincolo de ratiunea noastra? Cu siguranta NU. cred ca aia sunt agnostici.

personal mi-e greu sa privesc angajarea spirituala in afara spovedaniei .. iar in discutia cu topcat era vorba de cum o percep eu nu altcineva.

@ emanouela

Iete asa! prima data m-am spovedit din simpla curiozitate. inaintea acestui eveniment nu simteam nici o legatura intre mine si Dumnezeu, desi nu negam existenta Lui.
Numai ca ceea ce s-a intamplat in timpul marturisirii si mai ales dupa, mi-a dat mult de gandit si de cercetat. treptat am ajuns sa inteleg, sa cunosc valoarea Sf.Spovedanii.