View Single Post
Vechi 21.08.2009, 12:25:59
veveritza
Guest

Implicit

Domnule Condor, tot ce ati scris este un fel de.....praf in ochi, aruncat asa ca sa spuneti ceva...nu sunteti deloc convingator!
Nu ma mai aburiti aici cu tot felul de minciuni de ale voastre, doar in aparenta si de ochii lumii, sa prostiti naivii care mai sunt,sa vina la secta voastra ; spuneti ca Crucea pe care a fost rastignit Mantuitorul, inseamna "absolut totul" pentru voi; DOVEDITI-O SI CINSTITI-O ASA CUM SE CUVINE!
SI PE MAICA DOMNULUI LA FEL, daca recunoasteti ca prin Ea ne-a venit mantuirea!
Si da, prin rastignirea Domnului Hristos, in semn de multumire, de respect, de cum vrei tu, ziua "pazita" asa cum va place voua s-o numiti, este Duminica;este o hula adusa lui Dumnezeu si Fiului Sau sa nu cinstim aceasta zi, ziua in care Domnul S-a jertfit, eu sa fac orice altceva, numai laude si multumire si inchinaciuni sa nu-I aduc, nu? pai da, ca asa vrea Satana; daca voi ati spune: veniti la noi, ca la noi e dracu, ar mai veni cineva? nu, categoric; voi spuneti: veniti la noi ca la noi veti primi Duhul Sfant, dar uitati sa adaugati: care va face din voi cei mai buni circari si contorsionisti;
Si daca prin Sfintii Parinti imi aduce ex. pe Sf. Apostol Pavel...alti Sfinti Parinti mai cunoasteti? in afara de Sfintii Apostolii
Si stii ce? am mai postat de experienta mea cu "cultul vostru" advenist, asa ca stiu in mod sigur ca nu aveti voi nici o treaba cu Crucea si Maica Domnului, respectul pe care il acordati voi e asa .....in treacat...
Asa ca........lasati-ne pe noi in pace, nu mai veniti voi cu argumente din Sfanta Scriptura, ca o avem si noi la indemana; fiecare cu ai lui; cand veti avea voi atatia mucenici, martiri, sfinti,moaste facatoare de minuni asa cum au ortodocsii, mai vorbim; pana atunci...la revedere..nu de alta dar riscam sa umplem pagini intregi degeaba, fara vreun folos pentru cineva, timp in care eu as putea sa merg in Biserica si sa ma inchin Crucii lui Hristos, Cea datatoare de viata!